نویسنده =
تعداد مقالات: 48

-124 تاﺛﯿﺮﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻨﯿﻨﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺎ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ آرژﻧﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ جوجه های گوشتی
مجید طغیانی، مهرداد مدرسی، فرشاد زمانی، محمد محمدرضایی، شهره طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.83 K)

-123 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﺑﺎ ﭼﺮﺧﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صدرا آل صاحب فصول، مجید طغیانی، علی تبعیدیان، مسعود اله قلی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.32 K)

-122 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مریم شهریار، سینا معماریان، احمد محمودی، مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.06 K)

-121 تاﺛﯿﺮ ﭘﻮدر ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ، ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎه و اﺳﻄﻮﺧﺪوس ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
احمد محمودی، سینا معماریان، مریم شهریار، مجید طغیانی، مهدی هاشمی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.21 K)

-120 اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ژل آﻟﻮﺋﻪ ورا در آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
میثم شکرانه، نصیر لندی، فرامرز فکری، غلامرضا قلمکاری، مجید طغیانی، علی تبعیدیان، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.12 K)

-119 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺨﻤﺮﻧﺎﻧﻮاﺋﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﮋاد اﻓﺸﺎری
رودابه رحیمی، امیر داور فروزنده شهرک، مجید طغیانی، غلامرضا قلمکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.65 K)

-118 ﺗﺎﺛﯿﺮﻣﺼﺮف ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮوﺗﮑﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی در ﺣﺎل رﺷﺪ
رودابه رحیمی، امیر داور فروزنده شهرکی، مجید طغیانی، غلامرضا قلمکاری، مهرداد برهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.65 K)

-117 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری، فاطمه بهنام نژاد، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.46 K)

-116 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری، فاطمه بهنام نژاد، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.33 K)

-115 اثرات روش ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
نیلوفر گودرزی، محمد محمدرضایی، زینب پناهپور، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، محسن قاسمی نژاد، میثم کوچک زاد اصفهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.36 K)

-114 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ 48 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صدرا آل صاحب فصول، مجید طغیانی، علی تبعیدیان، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.63 K)

-113 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺘﺎﺋﯿﻦ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﺮزﻫﺎی روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﻮری آب
مسعود اله قلی، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، صدرا آل صاحب فصول، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.69 K)

-112 اﺛﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻏﺬاﯾﯽ وﺗﺮاﮐﻢ ﮔﻠﻪ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی آﺳﺎﯾﺶ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محسن قانعی، مجید طغیانی، علی تبعیدیان، غلامرضا قلمکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.87 K)

-111 تاثیر تغذیه ترکیبی بر عملکرد و شاخص های آسایش جوجه های گوشتی
صدرا آل صاحب فصول، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری، علی تبعیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB)

-110 بررسی ریخت شناسی روده و توسعه اندام های گوارشی جوجه های گوشتی در پاسخ به تغذیه انتخابی با چرخه ترتیبی
صدرا آل صاحب فصول، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری، علی تبعیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (4.25 MB)

-109 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مهدی شهریاری، مجید طغیانی، غلامرضا قلمکاری، حامد کسائی، محمد محمد رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

-108 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و ﻋﺼﺎره ﮔﻞ ﮔﯿﺎه ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مرجان فروتن خواه، مجید طغیانی، غلامرضا قلمکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

-107 اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسیم سعادتمند، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.01 K)

-106 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺘﺎﺋﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و درﺻﺪ ﻫﻤﺎﺗﻮﮐﺮﯾﺖ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻣﻌﺮض ﺗﻨﺶ ﺷﻮری آّب
مسعود الهقلی، علی تبعیدیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (856.2 K)

-105 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺘﺎﺋﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﻓﺸﺎر اﺳﻤﺰی ﭘﻼﺳﻤﺎ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻣﻌﺮض ﺗﻨﺶ ﺷﻮری آب
مسعود الهقلی، علی تبعیدیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (856.26 K)

-104 تاثیر عصاره مریم گلی (.Salvia officinalis L) بعنوان محرک رشد در مقایسه با پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده و وزن اندام های گوارشی در جوجه های گوشتی
کاظم موسوی، مجید طغیانی، مهرداد مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.03 K)

-103 تاثیر سطوح مختلف پودر کاکائو و جینسینگ بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
سینا معماریان، مجید طغیانی، احمد محمودی، مریم شهریاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.67 K)

-102 تاثیر کیلات آلی عناصر مس، روی و منگنز در مقایسه با منابع معدنی آنها بر عملکرد و تجمع آن در استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
علی رحیمی فتحکوهی، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، محمد مهدی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.56 K)

-101 تاثیر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مهدی شواخی زواره، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.69 K)

-100 تأثیر سطوح مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی
مجید رضا حلالی، عبدالحسین سمیع، علی تبعیدیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.95 MB)