نویسنده =
تعداد مقالات: 70

51 بررسی تأثیر استفاده از مخلوط سه آنزیم آمیلاز، گزیلاناز و پروتئاز در جیره های غذایی با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد جوجه های گوشتی
اکرم گیتوبی، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، عباس رافت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.02 K)

52 دانشیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی و دامپزشکی، دانشگاه فردوسی
رقیه جباری، حسین جانمحمدی، علی میرقلنج، روح اله کیانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.23 K)

53 ارزیابی خصوصیات شیمیایی و حلالیت منابع مختلف آلی, غیر آلی و نانو منگنز مصرفی در جیره جوجه های گوشتی
فرزانه خاکپور ایرانی، حسین جانمحمدی، روح اله کیانفر، محمود صحرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (628.72 K)

54 بررسی اثرات منابع مختلف آلی, معدنی و نانو منگنز بر عملکرد جوجه های گوشتی
فرزانه خاکپور ایرانی، حسین جانمحمدی، روح اله کیانفر، محمود صحرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (534.25 K)

55 اثرات افزودن لاکتوفرین گاوی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مجید علیایی، حسین جانمحمدی، روح الله کیانفر، آرش جوانمرد، علی میرقلنج، صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.15 K)

56 اثر تنظیم جیره های غذایی بر اساس استانداردهای غذایی مختلف بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر راس 308
سیروان صالحی، حسین جانمحمدی، مجید علیایی، روح الله کیانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.66 K)

57 راندمان انرژتیک و عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با خوراک های آماده تولیدی در برخی از کارخانجات خوراک دام
مرتضی دینی ترکمانی، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، فرزانه خاکپورایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.06 K)

58 مطالعه مدیریت پرورش دو هفته اول جوجه گوشتی سویه راس در واحدهای پرورش جوجه گوشتی شهرستان تبریز
میثم عبدالملکی، حسین جانمحمدی، جلیل شجاع، صادق علیجانی، فرزانه خاکپور ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (225.25 K)

59 ترکیب شیمیایی و اثر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف پودر ضایعات کشتارگاهی طیور آذربایجان شرقی بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، غلامعلی مقدم، نصرالله پیرانی، شاهین استان، فرزانه خاکپور ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.07 K)

60 اثرات سطوح مختلف لایزین و ترئونین جیره بر عملکرد رشدجوجه های گوشتی
صالح حسین ابراهیمی، حسین جانمحمدی، علی میرقلنج، صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.32 K)

61 بهبود کیفیت گوشت مرغ و تخممرغ در تغذیه انسان: تحلیل محتوای مقالات علمی
لیلا میرزاپور، محمدحسین بیگلو، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.93 K)

62 ارزیابی تولید علوفه دارو در کشت مخلوط افزایشی ماشک گل خوشه ای با شوید
پرویز کریم زاده، سعید زهتاب سلماسی، جلیل شفق کلوانق، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.73 K)

63 تاثیر پودر سیر بر قابلیت هضم شکمبه ای با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ایلناز شیخ الاسلامی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، غلامعلی مقدم، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (571.74 K)

64 تعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه انرژی قابل متابولیسم دانه آمارانت با و بدون آنزیم در خروس های بالغ لگهورن با استفاده از روش رگرسیون
بابک حسین تبار قاسم آباد، حسین جانمحمدی، علی حسینخانی، صادق علیجانی، مجید علیایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (478.57 K)

65 اثرات افزودن یک مخلوط گیاه دارویی بر عملکرد و متابولیت های خونی گوساله های پرواری هلشتاین
نگین یعقوبی، حمید محمدزاده، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (653.48 K)

66 تعیین ترکیبات شیمیایی میان دان کنسانتره های طیر استان اذربایجان شرقی
سمیه رحمانی، حسین جانمحمدی، سمیه بخشی زاده، صادق چراغی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.8 K)

67 تعیین میزان ناپدید شدن پروتئین خام و پروتئین قابل متابولیسم تفاله سیب به روش کیسه های نایلونی
بهرام علیزاده، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.74 K)

68 تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با روش کیسه های نایلونی
اکبر تنکابنی رضائی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، جمال سیف دواتی، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K)

69 بررسی پارامترهای ایمنی غیر اختصاصی و شاخص رشد و ترکیب شیمیایی فیله تغذیه شده (Oncorhynchus mykiss) ماهیان قزل آلای رنگین کمان با جیره های عاری از آرد ماهی
محمدرضا مالکی مقدم، حسین جانمحمدی، نجمه شیخ زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.98 K)

70 ارزیابی عملکرد برخی از گله های مرغ مادر گوشتی در استان آذربایجان شرقی
مهناز ادیب سردرود، صادق چراغی سرای، عباس رأفت، جلیل شجاع، حسین جانمحمدی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.79 K)