صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
68
-99
اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺣﺎﺻﻞ از ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس در ﮐﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﻣﻀﺮ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 ﺑﺮ دﺳﺘﮕﺎه ﺗﻨﺎﺳﻠﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اﯾﻠﺌﻮم ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ زاپنی
فرزاد باقرزاده کاسمانی، مصطفی یوسف الهی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (446.39 K)
-98
ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.94 K)
-97
بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ در ﺟﯿﺮه ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
محمد کاملی، بهنام کریمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، محسن امیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.13 K)
-96
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﯾﻮﮐﺎ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
سجاد دهقان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (437.7 K)
-95
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽGracilariopsis persica ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﮐﻤﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮنی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺗﺨﻢﮔﺬار
سجاد دهقان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.83 K)
-94
تاﺛﯿﺮ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻏﺬاﯾﯽ در ﺳﻨﯿﻦ اوﻟﯿﻪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻫﻮرﻣﻮنﻫﺎی ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
محمد کاملی، محمدامیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (362.71 K)
-93
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺑﺎ روﯾﮑﺮدی ﺑﺮ ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در ﺳﻦ1-18 روزگی
هما آراک، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (380.38 K)
-92
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در ﺳﻦ1-18 روزگی
هما آراک، وجیهه امام پور، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.51 K)
-91
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻓﯿﺒﺮ ﻓﺮآوری ﺷﺪه در ﺟﯿﺮه ﻧﯿﻤﻪ ﺧﺎﻟﺺ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
وجیهه امام پور، هما آراک، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.78 K)
-90
آﻧﺎﻟﯿﺰ ﮐﯿﻔﯽ ﻋﺼﺎره اﺗﺎﻧﻮﻟﯽ ﺑﺮهﻣﻮم ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ﺑﻪ روش ﮔﺎز ﮐﺮوﻣﺎﺗﻮﮔﺮاﻓﯽ و ﻃﯿﻒ ﺳﻨﺠﯽ ﺟﺮﻣﯽ GC/MS
ناصر خالقی میران، سکینه بابایی، محمدامیر کریمی ترشیزی، محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.67 K)
-89
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮگ زﯾﺘﻮن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آرﯾﻦ در دو ﺷﺮاﯾﻂ دﻣﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ و اﺳﺘﺮس ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
صیفعلی ورمقانی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، محمد حسن زاده، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.66 K)
-88
اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ و ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.41 K)
-87
اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.88 K)
-86
اﺳﺘﻔﺎده ازBacillus lentus و Pseudomonas putida ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی
محمد تقی زاده، علی نیکنام، کوثر غریب ناصری، سیاوش عسکری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (465.88 K)
-85
ﻧﻘﺶ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺑﺎﻧﺪﮐﻨﻨﺪﮔﯽ آب ﻓﯿﺒﺮﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ در اﯾﺠﺎد وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘه
حمیدرضا همتی متین، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی، سمیه کامران آزاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.92 K)
-84
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﺎراﯾﯽ ﻧﺎﻧﻮ ﻧﻘﺮه ﺑﻌﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ وزن ﻧﺴﺒﯽ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﻣﺮﻓﻮﻣﺘﺮﯾﮏ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد تقی زاده، محمدامیر کریمی ترشیزی، شعبان رحیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.03 K)
-83
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﻓﺰودن اﻣﻮﻟﺴﯿﻔﺎﯾﺮﻫﺎ در ﺟﯿﺮه ﺣﺎوی ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرشته جمیلی، مسعود دیدارخواه، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.45 K)
-82
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت اﯾﻤﻨﯽ دو ﺳﻮﯾﻪ از ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺠﺎری و ﺑﻮﻣﯽ اﯾﺮان
علی مقصودی، رسول واعظ ترشیزی، علی اکبر مسعودی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (362.37 K)
-81
تراﻧﺴﻔﻮرﻣﺎﺳﯿﻮن ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﻻﮐﺘﻮﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ Glass bead
زبیده هاشم زاده، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (380.86 K)
-80
اثر ترکیبات محرک رشد جایگزین آنتی بیوتیک بر سطح لیپید سرم خون جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
حجت ضیایی، مسلم باشتنی، محمدامیر کریمی ترشیزی، حسین نعیمی پور یونسی، اعظم زینلی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.14 K)
-79
تاثیر ایمنو گلوبولین اختصاصی زرده تخم مرغ ( IgY ) بر علیه سالمونلا تیفی موریوم در جوجه های گوشتی
لیلا دارابی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (957.25 K)
-78
بررسی اثر افزودن نمک صفراوی و لسیتین به جیره حاوی چربی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
مسعود پلنگی، وحید رضایی پور، مهرداد ایرانی، فرشته جمیلی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (153.25 K)
-77
تاثیر برنامه های نوری مختلف بر حساسیت به آسیت و برخی پارامترهای خونی در جوجه های گوشتی آرین
مرضیه رحمانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، رسول واعظ ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (88.66 K)
-76
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎی ﻧﻮری ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آرﯾﻦ
مرضیه رحمانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، رسول واعظ ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (209.41 K)
-75
اثر سطوح بالای گندم و مولتی آنزیم در جیره مرغ های تخم گذار بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در فاز اول تخم گذاری
داود قربانی جعفر بیگلو، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی، راضیه بدیعی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (295.35 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3