نویسنده =
تعداد مقالات: 147

-174 اﺛﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻣﯿﺰان ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻠﯽ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ اﻧﺎر
فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی ﻧﺴﺮی، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.86 K)

-173 اﺛﺮ ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﻫﺴﺘﻪ ﺧﺮﻣﺎ در ﺟﯿﺮه ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ آﻟﻮده ﺷﺪه ﺑﺎ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فهیمه دانشیار، نظر افضلی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.82 K)

-172 ارزﯾﺎﺑﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﺒﻮس ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢﮔﺬار
محسن افتاده، مسلم باشتنی، نظر افضلی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.12 K)

-171 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن از ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ تنش گرمایی
معصومه ولوی، هادی سریر، همایون فرهنگ فر، جواد حسینی واشان، هادی قنبرزاده، زهرا ترابی، اصغر زربان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.05 K)

-170 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آﻣﺎری ﺗﺪاوم ﺷﯿﺮدﻫﯽ ﻧﺘﺎج ﮔﺎوﻫﺎی ﻧﺮ ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ داﺧﻠﯽ و ﺧﺎرجی
حامد عارفی نیا، همایون فرهنگ فر، محمدحسن فتحی نصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.96 K)

-169 ﺑﺮرﺳﯽ ﭼﻨﺪﺷﮑﻠﯽ ﻧﺎﺣﯿﻪ اﮔﺰون 3 ژن CYP19 در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﻠﻮﭼﯽ ﺑﻪ روش pcr-sscp
آیدا اسدی، محمدباقر منتظر تربتی، همایون فرهنگ فر، علی ایزانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.79 K)

-168 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﭼﻨﺪ ﺷﮑﻠﯽ اﮔﺰون 3 ژن ﻟﭙﺘﯿﻦ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﮐﺮدی ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎلی
عباس شیبک، محمدباقر منتظر تربتی، همایون فرهنگ فر، امید فانی مکی، رضا اشکانی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.41 K)

-167 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻠﻮﯾﯽ ﺑﺮﻏﻠﻈﺖ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻠﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪانار
فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.59 K)

-166 بررسی ﭼﻨﺪ ﺷﮑﻠﯽ ژن ﮔﯿﺮﻧﺪه ﻟﭙﺘﯿﻦ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﮐﺮدی ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎلی
عباس شکیب، محمدباقر منتظرتربتی، همایون فرهنگ فر، مجتبی فروزان مهر، مهشید محمدپناه، رضا اشکانی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.34 K)

-165 ﺑﺮآورد روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﺻﻔﺖ ﺷﯿﺮ 305 روز در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﺳﺘﺎن ﺗﻬﺮان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪل ﺗﺎﺑﻊ ﮐﻮارﯾﺎنس
محدثه سالاری، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری، علیرضا اقبال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.06 K)

-164 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻦ ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ زاﯾﺶ ﺑﺮ اﺣﺘﻤﺎل وﻗﻮع اﺧﺘﻼل ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮان
مریم مقدم موسی آبادی، همایون فرهنگ فر، مسلم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.7 K)

-163 تحلیل ﻟﺠﺴﺘﯿﮏ اﺛﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺳﺎزه ﻫﺎی ﻣﺤﯿﻄﯽ ﺑﺮ ﺻﻔﺖ ﭼﻨﺪ ﻗﻠﻮزاﯾﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان اﯾﺮاﻧﺒﻠﮏ اﯾﺴﺘﮕﺎه اﺻﻼحﻧﮋاد ﻋﺒﺎس آﺑﺎد ﻣﺸﻬﺪ
قاسم متقی نیا، عبداله صالحی منش، همایون فرهنگ فر، محسن احمدی شاهرخت، مجید جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.4 K)

-162 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺗﯿﭗ ﺗﻮﻟﺪ و ﺳﻦ ﻫﻨﮕﺎم ﺟﻔﺘﮕﯿﺮی واﻟﺪﯾﻦ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت وزن ﺗﻮﻟﺪ و ﺷﯿﺮﮔﯿﺮی ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان اﯾﺮاﻧﺒﻠﮏ اﯾﺴﺘﮕﺎه اﺻﻼح ﻧﮋاد ﻋﺒﺎس آﺑﺎد ﻣﺸﻬﺪ
قاسم متقی نیا، عبداله صالحی منش، همایون فرهنگ فر، محسن احمدی شاهرخت، مجید جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.58 K)

-161 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آﻣﺎری اﺣﺘﻤﺎل وﻗﻮع اﺧﺘﻼل ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮑﯽ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﺷﯿﺮ ﺑﯿﻦ دﺧﺘﺮان ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﺎوﻫﺎی ﻧﺮ ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اﯾﺮاﻧﯽ و خارجی
مریم مقدم موسی آبادی، همایون فرهنگ فر، مسلم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.43 K)

-160 بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (836.88 K)

-159 تعیین ضرایب گوارشی سیلاژ سورگوم عمل آوری شده با مایع شکمبه و اسید فرمیک به روش تولید گاز (in vitro)
بهناز عینی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (778.78 K)

-158 اثر شکل فیزیکی کنسانتره در جیره های کاملا مخلوط بر ترکیبات شیر گاوهای شیرده
مرتضی عباسی، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

-157 استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده
فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.01 K)

-156 برآوردپارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی گاوهای هلشتاین استان خوزستان
باقر زینوند مجرد، فرزین ابوالفتحی، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)

-155 مقایسه آماری تداوم شیردهی گاوهای شکم اول هلشتاین در سنین مختلف زایش
حامد عارفی نیا، همایون فرهنگ فر، محمد حسن فتحی نسری، امید فانی مکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

-154 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.53 K)

-153 بررسی چندشکلی اگزون 3 ژن CYP19 به روش PCR-SSCPو ارتباط آن با وزن تولد و صفات رشد در گوسفند کردی
آیدا اسدی، محمد باقر منتظر تربتی، همایون فرهنگ فر، علی ایزانلو، داوود علی ساقی، مرتضی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)

-152 اثر سطوح مختلف سبوس گندم بر برخی خصوصیات پروار بره های نر نژاد بلوچی در ماه های مختلف
فاطمه گنجی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، محمدرضا اصغری، حسین نعیمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.42 K)

-151 تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی دوگونه ی اشنان (Seidlizia rosmarinus) و سرخ گز (Tamarix ramosissima) مورد چرای شتر با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
زهرا میرخاندوزی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

-150 بررسی ارزش غذایی گیاه مرتعی بیلهر (Dorema aucheri) در مراحل مختلف فنولوژی
محمد ساغری، خدیجه کرمی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.47 K)