صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
61
-199
اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مروارید رضوانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاده، حسین مروج، سعید خلجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.13 K)
-198
اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مروارید رضوانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاده، حسین مروج، سعید خلجی
مشاهده مقاله
-197
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﯾﭙﺮوﻟﯿﻮ دی ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺧﺮﻣﺎ با و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
حمیرا خالقی درمیان، نظر افضلی، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (266.11 K)
-196
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﯾﭙﺮوﻟﯿﻮدیﺿﺎﯾﻌﺎت ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
حمیرا خالقی درمیان، نظر افضلی، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (349 K)
-195
ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰاﯾﺶ دﻓﻌﺎت ﺧﻮراکدﻫﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی
رضا طاهرخانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (400.44 K)
-194
اثر ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﻣﻨﺪاب و ﻣﻘﺪار زﯾﺎد آﻧﺰﯾﻢ 6- ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
استیون پیس، کری واک، ﻣﺎﯾﮏ ﺑﺪﻓﻮرد، مجتبی زاغری، هلن میلر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.25 K)
-193
بررسی اثرات اصلی سطوح مختلف بایپرولیو دی (ضایعات خرما) بر برخی صفات عملکردی
حمیرا خالقی درمیان، نظر اقضلی، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (122.89 K)
-192
بررسی اثرات سطوح مختلف بایپرولیودی (ضایعات خرما) با و بدون آنزیم بر گلوکز، اسید اوریک، کلسیم و آهن سرم خونی جوجه های گوشتی
حمیرا خالقی درمیان، نظر اقضلی، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (149.71 K)
-191
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﻠﺰا ﺑﺎ روش ﺟﯿﺮه ﻧﻮﯾﺴﯽ اﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد اﺟﺰای ﻻﺷﻪ و ﻫﻮرﻣﻮن ﻫﺎی ﺗﯿﺮوﯾﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪ رﺷﺪ
صادق کریم زاده، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، قدرت الله رحیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (952.65 K)
-190
اﺛﺮات ﻧﺤﻮه ﺧﻮراک دﻫﯽ، ﻧﻮع اﻟﯿﺎف و ﺳﻄﺢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ
مازیار محیطی اصلی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، مریم رضائیان، سعید امین زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1 MB)
-189
اﺛﺮات وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E و وزن ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺜﻠﯽ و ﮐﻠﺴﺘﺮول ﺗﺨﻢﻣﺮغ
وحید صداقت، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، مازیار محیطی اصلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
-188
ارزیابی و مقایسه عملکرد صفات اقتصادی سه آمیخته مرغ مادر
سعید باقزی، رضا میرایی آشتیانی، مجتبی زاغری، محمد مرادی شهربابک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (463.03 K)
-187
تعیین ارزش غذایی هسته خرما در تغذیه جوجه های گوشتی
مجتبی زاغری، محمد مهدی قاسمی، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.63 K)
-186
استفاده از مدل های تصمیم گیری چندشاخصه SAWو TOPSISدر تعیین بهترین سطح کنجاله کلزا در مرغ های مادر گوشتی
اردشیر شیخ احمدی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، احمد زارع شحنه، عبداله حسینی، جواد حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (384.13 K)
-185
بررسی اثر پربیوتیک تکنوموس بر سلامت دستگاه گوارش، ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی
سعید خلجی، مجتبی زاغری، سمیه نظافتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (179.4 K)
-184
تأثیر سبوس برنج خام و پایدار شده بر میزان کلسترول خون و تخم مرغ تولیدی مرغ های تخمگذار
لیلا لطفی، مجتبی زاغری، مجید متقی طلب، عبدالاحد شادپرور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.77 K)
-183
تاثیر جلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد و پاسخ ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی
مروارید رضوانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (205.46 K)
-182
اثر دو و سه بار خوراک دهی در روز بر عملکرد تولید مثلی مرغ های مادر گوشتی در دوره تولید
سودابه مرادی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (196.15 K)
-181
تاثیر جلبک کلرلا بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های آلوده به T2 توکسین تا سن 22 روزگی
غلامرضا امیر صادقی، محمدحسین شهیر، مروارید رضوانی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، حسین مروج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (232.4 K)
-180
تاثیر جایگزینی پروتئین خام جیره با مکمل اسیدهای آمینه غیرضروری بر عملکرد، کیفیت لاشه، غلظت اسیداوریک، اسیدهای آمینه آزاد پلاسما و آمونیاک خون جوجه های گوشتی نر از 10 تا 28 روزگی
نبونید فامیل نمرود، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، احمد زارع شحنه، رضا محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.95 K)
-179
تاثیر افزودن یک مولتی آنزیم تجاری حاوی فیتاز میکروبی بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره هایی با کمبود فسفر
احمد ملک زادگان، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، سعید خلجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (189.76 K)
-178
برآورد معادل پروتئین خام مولتی آنزیم ناتوزیمP و تاثیر آن بر عملکرد طیور گوشتی در جیره های دارای کمبود پروتئین خام
احمد ملک زادگان، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، سعید خلجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (191.49 K)
-177
تأثیر تغذیه پریبیوتیک بایوموس (BioMos) بر مورفولوژی روده کوچک و جمعیت میکروبی سکوم در جوجه های گوشتی
مریم رخشان، محمود شیوازاد، ناصر موسوی، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (172.38 K)
-176
ﺑﺮرﺳﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻃﯽ ﻣﺮﺣﻠﻪ اول و دوم ﺗﻮﻟﯿﺪ در اﯾﺮان
مهدی امیرآبادی، اردشیر نجاتی جوارمی، حسن مهربانی یگانه، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (695.97 K)
-175
ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪ ﯾﮑﺮوزه و ﺳﺮاﻧﻪ دان ﻣﺼﺮﻓﯽ ﺑﻪ ازاء ﻫﺮ ﻗﻄﻌﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻃﯽ ﻣﺮﺣﻠﻪ اول و دوم ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﯾﺮان ﺑﺎ اﻋﻤﺎل راﻫﮑﺎرﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت
مهدی امیرآبادی، حسن مهربانی یگانه، اردشیر نجاتی جوارمی، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (310.98 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3