صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
50
-374
اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مروارید رضوانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاده، حسین مروج، سعید خلجی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
374.13 K
-373
اﺛﺮات اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح اﻓﺰاﯾﺸﯽ ﺟﻠﺒﮏ ﮐﻠﺮﻻ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مروارید رضوانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاده، حسین مروج، سعید خلجی
مشاهده مقاله
-372
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻓﺴﻔﺮﻗﺎﺑﻞدﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی
رضا رضایی کوچکسرایی، وحید جوکار، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله
اصل مقاله
349.78 K
-371
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﯿﺎز ﮐﻠﺴﯿﻤﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی
وحید جوکار، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله
اصل مقاله
266.02 K
-370
تعیین زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا، محمود شیوا زاد، حسین مروج، مجید اله یاری شهر اسب، محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
424.04 K
-369
اﺛﺮ ﺟﻮ ﭘﺮﺗﻮدﻫﯽ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺷﻌﻪ ﮔﺎﻣﺎ، ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ و ﺧﺮوس ﺑﺎﻟﻎ
سارا سلیمی، مجیداله یاری شهراسب، شیلا هادی نیا، حسین مروج، روح اله کیانفر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
386.5 K
-368
ﺗﻌﯿﯿﻦ زﯾﺴﺖ ﻓﺮاﻫﻤﯽ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺑﺮاﺳﺎس ﭘﺎﺳﺦ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شیلا هادی نیا، محمود شیوازاد، حسین مروج، مجید اله یاری شهر اسب، محمدمهدی نبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
430.13 K
-367
کارایی زیستی متیونین گیاهی نسبت به متیونین سنتتیک بر پایه عملکرد رشد در دوره آغازین در جوجه های گوشتی
شیلا هادی نیا، محمود شیوازاد، حسین مروج، محمد مهدی نبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.56 M
-366
کارایی زیستی میتونین گیاهی در مقایسه با میتونین سنتتیک بر پایه فاکتور های خونی جوجه های گوشتی
شیلا هادی نیا، محمود شیوازاد، حسین مروج، مجید اله یاری شهراسب
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.52 M
-365
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ی اﺳﭙﯿﺮوﻟﯿﻨﺎ و رﻧﮕﺪاﻧﻪ ی ﺻﻨﻌﺘﯽ در ﭘﺎﯾﺪاری رﻧﮓ زرده در ﻧﺘﯿﺠﻪ ی ذﺧﯿﺮه و ﺟﻮﺷﺎﻧﺪن ﺗﺨﻢ ﻣﺮغﻫﺎ
ﻧﺎﻫﯿﺪ زﻫﺮوﺟﯿﺎن، حسین مروج، محمود ﺷﯿﻮازاد، محمد حامد ﺳﻼﺟﻘﻪ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
915.59 K
-364
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﺟﻮﺟﻪ درآوری ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاﭘﻨﯽ
وحید جوکار، محمود شیوازاد، حسین مروج، وحید صداقت، شیلا هادی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
853.1 K
-363
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮدر ﺿﺎﯾﻌﺎت ﮐﺸﺘﺎرﮔﺎه ﻃﯿﻮر ﺑﻪ روش ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ
مهدی توکلی مقدم، حسین مروج، محمد کوهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
881.79 K
-362
برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تیپ در گاوهای هلشتاین ایران
میرجعفر محمدی، محمد مرادی شهربابک، حسین مروج، احمد مقیمی اسفند آبادی، محمد رکوعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
535.1 K
-361
تعیین مقادیر انرژی قابل متابولیسم (TMEn ,TME ,AMEn ,AME) و اسیدهای آمینه خلر(lathyrus sativus) در تغذیه طیور
کامران رضا یزدی، حسین مروج، جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
423.74 K
-360
مقایسه جلبک اسپیرولینا و رنگدانه ی صنعتی در افزایش رنگ زرده تخم مرغ خوراکی
ناهید زهروجیان، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
332.66 K
-359
بررسی اثر استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار و کلسترول زرده تخم مرغ
ناهید زهروجیان، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
234.27 K
-358
تاثیر جلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد و پاسخ ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی
مروارید رضوانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله
اصل مقاله
205.46 K
-357
تاثیر جلبک کلرلا بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های آلوده به T2 توکسین تا سن 22 روزگی
غلامرضا امیر صادقی، محمدحسین شهیر، مروارید رضوانی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، حسین مروج
مشاهده مقاله
اصل مقاله
232.4 K
-356
تاثیر استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه جو بر حسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها
عادل مفتخر زاده، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
188.88 K
-355
بررسی اثر سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم برحسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها
عادل مفتخرزاده، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
196.08 K
-354
تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم خلر (Lathyrus sativus) در تغذیه گوسفند
کامران رضا یزدی، حسین مروج، جمال سیف دواتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
985.93 K
-353
بررسی اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی در جیره دوره پایانی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مجید اله یاری شهراسب، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
210.43 K
-352
اثر تغییر سطح مکمل ویتامینی بر وزن نهایی، خصوصیات استخوان پا و آنزیم های مرتبط در دوره پایانی جوجه گوشتی در جیره های بر پایه گندم و جو
حسین مروج، مجسد اله یاری شهراسب، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
223.39 K
-351
اثرات سطوح مختلف مکمل ویتامینی برعملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم و جو در دوره پایانی پرورش
مجید اله یاری شهراسب، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
187.02 K
-350
اثر دو نوع چربی محافظت شده در اوایل دوره شیردهی بر روی عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده
مهدی گنج خانلو، کامران رضایزدی، غلامرضا قربانی، حسین مروج، مهدی دهقان بنادکی، محمد رضا امامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
426.24 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2