نویسنده =
تعداد مقالات: 17

1 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 284.39 K

2 بررﺳﯽ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ای روﺷﻬﺎی ﺑﺮون ﺗﻨﯽ ( آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ) ﺑﺎ درون ﺗﻨﯽ ( ﺣﯿﻮان زﻧﺪه) ﺑﺮای اﻧﺪازه ﮔﯿﺮی ﺿﺮاﺋﺐ ﻫﻀﻤﯽ و ﺗﺨﻤﯿﻦ اﻧﺮژی قاﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﯾﮏ ﺧﻮراک ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺎ ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻣﺘﻔﺎوت
حسین غلامی، عمار کچچیان، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 193.6 K

3 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﺮﺧﯽ از ﻫﯿﺒﺮﯾﺪﻫﺎی ذرت ﺳﯿﻠﻮﺋﯽ
حسین غلامی، شورش آرو، اکبر تقی زاده، فرهاد عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 311.36 K

4 اثر ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺷﮑﻤﺒﻪای در ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری
اسماعیل کیخسروی، علی اکبر خادم، حسین غلامی، علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 275.51 K

5 بررسی خصوصیات لاشه بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی)
حسین غلامی، محمد رضا کیانزاد، مختار مهاجر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.22 M

6 بررسی وزن تولد و اضافه وزن بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی)
حسین غلامی، محمد رضا کیانزاد، علی اکبر قره داغی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M

7 تعیین ارزش غذایی خرمای ضایعاتی در تغذیه نشخوارکنندگان
مسعود خوارزمی، حسین غلامی، علی موسوی سعید، محمد رضا ثابت پی
مشاهده مقاله اصل مقاله 383.5 K

8 مطالعه اثر خوراک حبه و حبه نشده در تشکیل سنگهای مجاری ادراری در بزغاله های نر رائینی
سید مجتبی سیدمومن، حسین غلامی، مجتبی زاهدی فر، کامران رضا یزدی، مهناز صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M

9 تاثیر شکل فیزیکی جیره های غذایی بر عملکرد رشد بزغاله های نر رائینی
مجتبی سیدمومن، حسین غلامی، کامران رضا یزدی، محمدولی تکاسی، محمد سفلایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 373.06 K

10 تعیین ضرائب هضمی مواد مغذی "زبره گندم" به روش In Vivo
عبداله کاویان، حسین غلامی، ابولفضل عباسی، محمد پاسندی، آشور محمد قره باش
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M

11 مقایسه ارزش غذایی ارقام اصلاح شده BMR و معمولی سورگوم علوفه ای
حسین غلامی، عظیم خزائی، مهدی امیرصادقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 923.77 K

12 تخمین انرژی قابل متابولیسم علوفه شبدر ایران از طریق مدل های برازش شده و بر اساس ترکیبات شیمیایی و تعیین قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی
نورالدین قنبری، حسین غلامی، کیوان کر کودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 427.67 K

13 مدل های ریاضی برای تخمین انرژی قابل متابولیسم و خالص شیردهی علوفه اسپرس ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی
نورالدین قنبری، حسین غلامی، کیوان کرکودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 395.63 K

14 تعیین ارزش غذایی علوفه برخی از هیبریدهای ذرت سیلوئی
حسین غلامی، شورش آرو، اکبر تقی زاده، فرهاد عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.64 K

15 اثر شکل فیزیکی خوراک بر متغیرهای خونی و شکمبه ای در بره های پرواری
اسماعیل کیخسروی، علی اکبر خادم، حسین غلامی، علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 35.88 K

16 مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری کاه برخی ارقام و لاین های گندم
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمورنژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.84 K

17 بررسی مقایسه ای روش های برون تنی (آزمایشگاهی) با درون تنی (حیوان زنده) برای اندازه گیری ضرائب هضمی و تخمین انرژی قابل متابولیسم یک خوراک مخلوط با شکل فیزیکی متفاوت
حسین غلامی، عمار کچچیان، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 41.54 K