نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ روﺷﻬﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻮﻟﮏ ﺑﺮی
شهاب رومیانی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.37 K)

2 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ و ﺗﻮازن اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮمایی
علی اصغر ساکی، راحله جوهری، مصطفی ملکی، سارا میرزایی، معصومه عباسی نژاد، علی بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.49 K)

3 بررسی پارامترهای عملکرد بلدرچین ژاپنی در پاسخ به جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا
علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، مسعود رنجبران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

4 صفات عملکردی مرغ های تخم گذار در پاسخ به تغذیه تفاله دانه انار و مولتی آنزیم
مهری رابط، علی اصغر ساکی، پویا زمانی، امیرمنصور وطن خواه، سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.97 K)

5 مقاومت و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی در پاسخ به روشهای مختلف تولک بری
شهاب رومیانی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.72 K)

6 مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی
معصومه عباسی نژاد، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، حسن علی عربی، طاهره رنجبری، سارا میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

7 اثر سطوح پروتئین، اسید های آمینه و توازن الکترولیتی بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
علی اصغر ساکی، راحله جوهری، مصطفی ملکی، علی بیگی، سارا میرزایی، معصومه عباسی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.09 K)

8 عملکرد و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی در پاسخ به روشهای مختلف تولک بری
شهاب رومیانی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.63 K)