صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
35
1
اﺛﺮ ﺷﮑﻞ دان ﭘﻠﺖ و آردی و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺟﻮان
حامد خدایی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.54 K)
2
ﺑﺮرﺳﯽاﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی در سنین اولیه
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، فرامرز رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.88 K)
3
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﺳﻄﺢ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟهﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، فرامرز رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.65 K)
4
اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، حسین عرب عامری، جلال حقوقدان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.11 K)
5
اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
6
اﺛﺮ رژﯾﻢﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ، ﻟﯿﺰﯾﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حشمت الله گل زاده، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، جواد بیات
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (938.48 K)
7
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی چراتی، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.03 MB)
8
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ و اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮدرﺷﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
مصطفی رستمی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.04 MB)
9
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
مصطفی رستمی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (959.43 K)
10
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎمین E
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (918.3 K)
11
اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺎ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد مرادی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (743.18 K)
12
اثر سطوح انرژی و زمان تعویض جیره های پیش دان و میان دان بر عملکرد جوجه های گوشتی با وزن بیشتر از 2 کیلو گرم
شهریار مقصودلو، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.62 K)
13
بررسی اثر سطوح مختلف دانه کلزای اکسترود شده و آنزیم چندگانه بر شاخص تولید جوجه های گوشتی 35 روزه
نورمحمد مختومی، شهریار مقصودلو، حمیدرضا سیدآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (754.12 K)
14
اثر مکمل سازی آنزیم چندگانه تجاری "کمین" وحذف مکمل اسیدآمینه های دی ال متیونین ، ال لیزین هیدروکلراید و ال ترئونین بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی
ملیحه صادقی سیمکانی، شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (406.52 K)
15
اثرمکمل سازی آنزیم چند گانه تجاری و حذف مکمل اسید آمینه های مصنوعی متیونین، لیزین و ترئونین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
ملیحه صادقی سیمکانی، شهریار مقصودلو، جواد بیات کوهسار، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.47 K)
16
اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی
محمد امامی قره حاجلو، شهریار مقصودلو، حسین صبوری، فرامرز رستمی چراتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.85 K)
17
اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد امامی قره حاجلو، شهریار مقصودلو، حسین صبوری، فرامرز رستمی چراتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.5 K)
18
اثر سطوح مختلف پروتئین و تنظیم جیره غذایی بر عملکرد اقتصادی جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو، محمدحسین شهیر، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.93 K)
19
اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی
رضا صلاحی مقدم، یوسف مصطفی لو، شهریار مقصودلو، مخمدحسین شهیر، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (309.39 K)
20
معرفی زرده تخم مرغ به عنوان تغذیه زود هنگام و اثر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
موسی حسینی نشلی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو، محمد کاظمی فرد، محمدرضا ملائی کندلوسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.05 K)
21
تغذیه زود هنگام با زرده تخم مرغ و اثر آن بر وزن و طول روده کوچک جوجه های گوشتی
موسی حسینی نشلی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.33 K)
22
اثر استفاده از مقادیر مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
آرزو مخت، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (484.82 K)
23
اثر استفاده از مقادیر مختلف بذر خار مریم بر مقدار اکسیداسیون لاشه و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
آرزو مخت، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (467.07 K)
24
اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر برخی خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی
رضا سلیمی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، عاطفه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (730.84 K)
25
اثر سطوح مختلف جایگزینی مخلوط پروتئینی کنجاله کلزا و پودر ضایعات کشتارگاهی طیور با کنجاله سویا و سطوح مختلف مکمل ویتامینی-مواد معدنی بر عملکرد تولیدی جوجه بلدرچین های ژاپنی 3 تا 1 هفتگی
رضا سلیمی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، عاطفه حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (922.42 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2