نویسنده =
تعداد مقالات: 43

-2049 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﺑﺎ ﭼﺮﺧﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صدرا آل صاحب فصول، مجید طغیانی، علی تبعیدیان، مسعود اله قلی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله اصل مقاله 297.32 K

-2048 اثر ﻧﻮع و ﺳﻄﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز و ﻧﺴﺒﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻦ21 روزگی
میثم کوچک زاده اصفهانی، علی تبعیدیان، محمد محمدرضایی، نیلوفر گودرزی، زینب پناهپور، عباسعلی قیصری، محسن قاسمی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.45 K

-2047 اﺛﺮات ﻧﻮع ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮔﻞ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ وﻏﻠﻈﺖ ﻓﺴﻔﺮ و ﮐﻠﺴﯿﻢ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباسعلی قیصری، علیرضا آذربایجانی، احسان میرفندرسکی، منصور نصراصفهانی، سیامک سلطانی، زینب پناهپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.04 K

-2046 اثرات روش ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
نیلوفر گودرزی، محمد محمدرضایی، زینب پناهپور، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، محسن قاسمی نژاد، میثم کوچک زاد اصفهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.36 K

-2045 اﺛﺮ روش ﻓﺮآوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع ﻓﯿﺒﺮ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
زینب پناهپور، محمد محمدرضایی، عباسعلی قیصری، محمدمهدی قیصری، محسن قاسمی نژاد، میثم کوچک آزاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.67 K

-2044 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﺮﺗﯿﺒﯽ 48 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﺗﻮﺳﻌﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صدرا آل صاحب فصول، مجید طغیانی، علی تبعیدیان، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله اصل مقاله 390.63 K

-2043 تاثیر تغذیه ترکیبی بر عملکرد و شاخص های آسایش جوجه های گوشتی
صدرا آل صاحب فصول، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری، علی تبعیدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.65 M

-2042 بررسی ریخت شناسی روده و توسعه اندام های گوارشی جوجه های گوشتی در پاسخ به تغذیه انتخابی با چرخه ترتیبی
صدرا آل صاحب فصول، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری، علی تبعیدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 4.25 M

-2041 اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسیم سعادتمند، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله اصل مقاله 104.01 K

-2040 اثر محدودیت غذایی بر فراسنجه های تغذیه ای در کرم ابریشم دورگه تجارتی
حسین حسینی مقدم، داوود آزیدهاک، محمد قدمیاری، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله اصل مقاله 558.17 K

-2039 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ اﮐﺴﯽ ﺗﺘﺮاﺳﯿﮑﻠﯿﻦ، ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و اﺳﯿﺪاﺳﺘﯿﮏ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺷﺮﺑﺖ ﺷﮑﺮ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺻﺤﺮا ﺑﺮ ﻓﻠﻮر ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ ﺑﺎلغ (Apis mellifera L)
محمد ﺑﻬﺠﺘﯿﺎن اﺻﻔﻬﺎنی، عباسعلی قیصری، روحی کسری کرمانشاهی، علی خدامی، شادی سرائیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 355.86 K

-2038 اثرات سطوح مختلف کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد، قدرت جوجه درآوری و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های مادر بومی
پیمان غیور، عباسعلی قیصری، شاهین اقبال سعید، قاسم مقصودی نژاد، محمدرضا عبادی، علی اکبر نجفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 157.35 K

-2037 مقایسه دقت نرم افزارهای جیره نویسی SOBHAN و UFFDA در تنظیم جیره غذایی جوجه های گوشتی
فرزاد صفائی منش، شهرزاد صفائی منش، عباسعلی قیصری، پروانه حقوقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 255.06 K

-2036 اثر استفاده از عصاره الکلی بره موم در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد، لیپید های سرم خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی
شکوفا شهروند، عباسعلی قیصری، مریم اعرج شیروانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 194.31 K

-2035 تاثیر کیلات آلی عناصر مس، روی و منگنز در مقایسه با منابع معدنی آنها بر عملکرد و تجمع آن در استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
علی رحیمی فتحکوهی، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، محمد مهدی قیصری
مشاهده مقاله اصل مقاله 196.56 K

-2034 اثر اعمال چهار روش تغذیه مرحله ای در طول دوره تخمگذاری بر عملکرد تولید مثلی و اقتصادی مرغان مادر بومی
عباسعلی قیصری، ععلی عفیفیان، امیر علی بمانی، امیر حسین افیونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 228.9 K

-2033 تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله گوار در جیره غذایی بر توان تولید مثلی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان مادر بومی
عباسعلی قیصری، احسان میراب زاده، امیر علی بمانی، علیرضا آذربایجانی، شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله اصل مقاله 197.52 K

-2032 تاثیر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مهدی شواخی زواره، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 193.69 K

-2031 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻃﻮل ﻋﻤﺮ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ(Apis mellife.L )
محمد ﺑﻬﺠﺘﯿﺎن اﺻﻔﻬﺎنی، عباسعلی قیصری، علیرضا عباسیان، علیرضا جلالی وند، محمود ثالثی، عبدالمجید نیلفروشان
مشاهده مقاله اصل مقاله 352.91 K

-2030 اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
علیرضا آذربایجانی، عباسعلی قیصری، حسن جهانفر، رضوان انصاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 935.65 K

-2029 اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
محسن حیدری، عباسعلی قیصری، روحا کسری کرمانشاهی، علی خدامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.27 M

-2028 اثر سطوح و شکل مخمر زنده مورد استفاده در جیره غذایی بر عملکرد و سطح عیار پادتنی ضد ویروس نیوکاسل در جوجه های گوشتی
بهروز خالقی پور، عباسعلی قیصری، عبدالرضا نبی نژاد، سید علی تبعیدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.11 M

-2027 تأثیر استفاده از گاودانه خام و عمل آوری شده بر پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
پژمان طیبی، فرشاد زمانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله اصل مقاله 415.98 K

-2026 بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر برگ سبز چای و ویتامین E بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
رضا طاهری، عباسعلی قیصری، جواد پور رضا، مجید طغیانی، رامین بهادران
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.18 M

-2025 اﺛﺮ ﻓﺼﻞ و ﻧﺴﺒﺖ ﺧﺮوس ﺑﻪ ﻣﺮغ در ﻃﻮل دوره ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ در ﺷﺘﺮﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ
علیرضا آذربایجانی، عباسعلی قیصری، مهران خیام
مشاهده مقاله اصل مقاله 412.26 K