صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
20
1
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎﻓﺘﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمدعلی عباسی، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (465.06 K)
2
اثرات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻮﻣﻮرال و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمدعلی عباسی، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (399.35 K)
3
اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ زﯾﺮه ﺳﯿﺎه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
جلال بکا، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.41 K)
4
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و ﻣﮑﻤﻞ ﮐﺮدن ﺟﯿﺮه ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦE وC ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ آﻟﻔﺎﺗﻮﮐﻮﻓﺮول و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم، زرده و ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، رحمان جهانیان، زهرا پورنقشبند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.47 K)
5
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ و ﺗﻌﺎدل اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻮﻣﻮرال و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
وجیهه نیکوفرد، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (411.34 K)
6
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر زردﭼﻮﺑﻪ و اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﺳﻮﺧﺖ و ﺳﺎز ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
مهسا میربد، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع، محمدعلی ادریس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.54 K)
7
تاثیر روغن های بازیافتی سویا و مکمل های ویتامین E و C بر الگوی لیپیدی سرم و تخم مرغ
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، غلامعلی نادری، مریم بشتام
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (96.77 K)
8
تأثیر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی بر برخی صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
مریم طالب زاده، عبدالحسین سمیع، رحمان جهانیان، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (208.77 K)
9
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و اسید های آمینه گوگرد دار بر عملکرد مرغ های مادر بالغ
علی پیشنمازی، جواد پوررضا، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
10
تأثیر سطوح مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی
مجید رضا حلالی، عبدالحسین سمیع، علی تبعیدیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.95 MB)
11
اثر سطوح مختلف الکارنیتین برکیفیت تخممرغ و میزان کلسترول آن در مرغ های تخمگذار
بهروز قدس علوی، عبدالحسین سمیع، مهدی محمدعلی پور، منصور خضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (382.11 K)
12
اثر استفاده از عصاره الکلی بره موم در جیره بر عملکرد و سیستم ایمنی مرغان تخمگذار تجاری در اوایل دوره تخمگذاری
منصور خضری، عبدالحسین سمیع، حمید رضا رحمانی، مهدی محمد علیپور، بهروز قدس علوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (425.79 K)
13
تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر صفات تخمگذاری در چهار نژاد بلدرچین
محسن آیت اللهی مهرجردی، محمدعلی امامی میبدی، اکبر یعقوبفر، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (506.62 K)
14
تأثیر استفاده از مقادیر افزایشی پودر ضایعات گوجه فرنگی با و بدون آنزیم در جیره بر قابلیت هضم و عملکرد جوجه های گوشتی در سنین مختلف
علی تبعیدیان، عبدالحسین سمیع، احمد رضا شهیدپور، امیرحسین طغیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (441.68 K)
15
تغییرات هیستولوژیک و بیوشیمیایی بافت سرخرگ ششی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های پرانرژی و پلت شده
مینا باقری ورزنه، نفیسه نیلی، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، ایرج کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.05 MB)
16
تاثیر منبع چربی و مکمل کردن جیره با ویتامین E و C بر غلظت آلفاتوکوفرول و پایداری اکسیداتیو سرم، زرده و تخم مرغ
حسین ایراندوست، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، رحمان جهانیان، زهرا پورنقشبند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.16 K)
17
اثرات سطوح مختلف پودر زردچوبه و انرژی قابل سوخت و ساز جیره بر پاسخ خای ایمنی مرغ های تخمگذار
مهسا میربد، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع، محمدعلی ادریس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.88 K)
18
اثرات سطوح مختلف پروتئین و توئونین بر عملکرد و تغییرات بافتی روده کوچک جوجه های گوشتی
محمدعلی عباسی، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.52 K)
19
اثرات سطوح مختلف پروتئین و ترئونین بر ایمنی همورال و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محمدعلی عباسی، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.7 K)
20
اثر تغذیه سطوح مختلف دانه زیره سیاه بر برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد مرغ های تخمگذار
جلال بکا، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.21 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه