صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
17
1
اﺛﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و روﻏﻦ آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﺧﻮاص ﺿﺪاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﺮم ﺧﻮن ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری
مهدی نوری جو جاده، رسول پیر محمدی، یدالله چاشنی دل، اسماعیل توانا فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.37 K)
2
بررﺳﯽ اﺛﺮات ﭘﻮدر ﻟﯿﻤﻮﺗﺮش ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، pH ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ در ﻗﻮچ ﻣﺎﮐﻮیی
رﻗﯿﻪ ﭘﻮرﺑﺎﯾﺮاﻣﯿﺎن، رسول پیر محمدی، بهریه شاهی، پرویز فرهومند، ایرج برنوسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.23 K)
3
اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻮﻧﻨﺰﯾﻦ و اﺳﺎﻧﺲ آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮن ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻧﺮ ﻓﯿﺴﺘﻮﻟﻪ ﮔﺬاری ﺷﺪه ﻧﮋاد ماکویی
توحید اسماعیلی، رسول پیر محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (288.2 K)
4
اﺛﺮ اﻓﺰودن ﮔﯿﺎه آوﯾﺸﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎ و ﻟﯿﭙﻮﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻫﺎی سرم ﺧﻮن ﺑﺰﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻣﻬﺎﺑﺎدی
بهرام افشار حمیدی، رسول پیر محمدی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.7 K)
5
بررﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ رزﻣﺎری و روﻏﻦ آﻓﺘﺎﺑﮕﺮدان ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و pH ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از دﺳﺘﮕﺎه آنکوم
محسن صحرایی بلوردی، رسول پیر محمدی، هوشنگ صفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (264.11 K)
6
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ رزﻣﺎری ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار ﮐﻞ در ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻗﺰل
محمد صحرایی بلوردی، رسول پیر محمدی، ایرج برنوسی، یونس علی جو، حامد خلیل وند، عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.95 K)
7
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله ماء الشعیر سازی در گوسفند
محمد افروزیه، رسول پیر محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
8
تعیین فراسنجه های هضمی مواد مغذی اقلام خوراکی و جیره های کاملا مخلوط در گاو میش با روش in situ
بهرام افشار حمیدی، اسد... تیموری یانسری، رسول پیرمحمدی، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
9
بررسی تاثیر پلی اتیلن گلیکول و اوره افزوده شده به تفاله انگور سفید سیلو شده بر pHمایع شکمبه و فعالیت جویدن گوسفندان نر نژاد ماکو یی
اسکندر علیزاده، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر، سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.03 K)
10
بررسی تاثیر جایگزینی تفاله انگور سیلو شده واریته سفید بر روی فعالیت جویدن در گوساله های نر پرواری هلشتاین
امیر جهان آرا، رسول پیر محمدی، علی محسن پور آذر، سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (454 K)
11
تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، جرم حجمی و ظرفیت نگهداری آب در تفاله انگور قرمز و سفید
لطیف زالی کره ناب، رسول پیر محمدی، طاهر یلچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.44 K)
12
بررسی اثرات جایگزینی تفاله گوجه فرنگی در جیره های طیور گوشتی
رامین صادقی مجرد، رسول پیر محمدی، مهدی فجری، جهانگیر امینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (363.69 K)
13
تعیین ترکیبات شیمیایی دانه گندم و جو استان آذربایجان غربی
زینال همتی، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.06 K)
14
تاثیر تفاله گوجه فرنگی عمل آوری بر قابلیت هضم و pH شکمبه در گوسفند
کریم اکبریان، رسول پیر محمدی، سعید عزیزی، الناز بابائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.43 K)
15
تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، کل ترکیبات فنلی و تانن در دو نوع تفاله انگور قرمز و سفید
لطیف زالی کره ناب، رسول پیر محمدی، سعید عزیزی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.74 K)
16
تاثیر استفاده از مقادیر مختلف سیلوی تفاله انگور واریته سفید عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول در جیره گوساله های پرواری هلشتاین
مصطفی هناره، رسول پیر محمدی، سراین رزاق زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (313.33 K)
17
اثر تغذیه سطوح مختلف گیاه آویشن بر تغییرات pH و غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه در بزهای شیرده
بهرام افشار حمیدی، رسول پیر محمدی، هرمز منصوری، جهانگیر امینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.94 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه