صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
34
-324
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﮔﺮاﺳﯿﻼرﯾﻮﭘﺴﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﮑﺎ ﺑﺮ ﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﺗﺨﻤﮕﺬار ژاﭘنی
بهنام عباس پور، راضیه موذنی طرقی، داود شریفی، فیروز عسگری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (351.36 K)
-323
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽﮔﺮاﺳﯿﻼرﯾﻮﭘﺴﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﮑﺎ ﺑﺮ ﻟﯿﭙﯿﺪﻫﺎی ﺳﺮم در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
راضیه موذنی طرقی، بهنام عباس پور، داود شریفی، فیروز عسگری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (350.14 K)
-322
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮ ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽﮔﺮاﺳﯿﻼرﯾﻮﭘﺴﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﮑﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻏﺪه ﺗﯿﺮوﺋﯿﺪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﺗﺨﻤﮕﺬار ژاپنی
بهنام عباسپور، راضیه موذنی طرقی، داود شریفی، فیروز عسگری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (346.18 K)
-321
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و اﻧﺮژی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مهدی دهقانی، داود شریفی، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (405.65 K)
-320
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن و ﺗﻐﯿﯿﺮات pH ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مختار ملاکی، داود شریفی، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.09 K)
-319
اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻧﮕﻬﺪاری آب WHC و ﻣﯿﺰان رﻃﻮﺑﺖ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مراد ﻣﺤﻤﻮدی ﺑﺮدزردی، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.44 K)
-318
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مراد محمودی بردزردی، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.06 K)
-317
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ درﻣﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داود شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.55 K)
-316
تأثیر سطوح انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین نر ژاپنی طی دوره رشد
محمد یازرلو، داود شریفی، شرکت نیکان دام آروین، مختار ملاکی، مهدی دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.29 MB)
-315
پاسخ بلدرچین ژاپنی به سطوح مختلف لیزین جیره در دوره رشد
محمد یازرلو، داود شریفی، شرکت نیکان دام آروین، ساعده صالحی، مختار ملاکی، مهدی دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
-314
بررسی تاثیر سطوح و نسبت های اختلاط روغن سویا و اسید چرب آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
احمد افضل زاده، فهیمه بیطرف، داود شریفی، محمد هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (531.2 K)
-313
بررسی اثرات آنزیم و پروبیوتیک در سطوح مختلف گندم جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
نرگس السادات هاشمی چلاوی، داود شریفی، حسین عابدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (437.08 K)
-312
تأثیراستفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر خصوصیات مورفولوژیکی روده و ویسکوزیته دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
داود شریفی، گلستان گلستانی، اکبر یعقوبفر، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.44 K)
-311
تاثیر استفاده از پروتکسین و فلاومایسین در جیره های حاوی چربی بر عملکرد جوجه های گوشتی
امین دیبامهر، داود شریفی، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (471.34 K)
-310
تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر مرفولوژی پرزهای روده باریک بره های پرواری نژاد زندی و شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، داود شریفی، علی اکبر خادم، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (236 K)
-309
بررسی تأثیر روی-پروتئینات و محلول الکترولیت-مولتی ویتامین در کاهش اثرات تنش فیزیولوژیک در بلدرچین ژاپنی
آرش برزگر یارمحمدی، داود شریفی، عبدالله محمدی سنگ چشمه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (550.94 K)
-308
بررسی تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل بر متابولیت های خون بره های پرواری نژاد زندی و شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، داود شریفی، علی اکبر خادم، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (216.49 K)
-307
اثر زئولیت و مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به سم آفلاتوکسین
محسن براتی، علی اکبر خادم، محسن برجی، داود شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (435.28 K)
-306
مطالعه مقایسه ای استفاده از 4گیاه دارویی دارای خاصیت ضد میکروبی در تغذیه جوجه های گوشتی
سعیده حسنی خورسندی، داود شریفی، علی اکبر خادم، عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.99 K)
-305
اثر نانوذرات کروم بر کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی تحت تنش فیزیولوژیکی
عاطفه برنجیان، داود شریفی، عبدالله محمدی سنگ چشمه، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (341.62 K)
-304
بررسی استفاده از انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت همراه با آمینواسیدهای کل و قابل هضم جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
ایوب نادری پور، احمد افضل زاده، یعقوب فر، داود شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (179.64 K)
-303
تاثیر تغذیة پس از تفریخ بر روند رشد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
رضا میربک، شیرین هنربخش، داود شریفی، سعید امین زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (803.13 K)
-302
تاثیر تغذیة پس از تفریخ در تعدیل تنش حمل و نقل در جوجه های گوشتی
رضا میربک، شیرین هنربخش، داود شریفی، سعید امین زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (677.08 K)
-301
تاثیر تغذیة پس از تفریخ بر عملکرد جوجه های گوشتی
رضا میربک، شیرین هنربخش، داود شریفی، سعید امین زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (562.57 K)
-300
تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین (0 -10 روزگی)
ارسلان نباتی، داود شریفی، شکوفه غضنفری، مختار ملاکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.09 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2