صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
12
1
ﻋﻤﻠﮑﺮدﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮه ﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ از داﻧﻪ ﻫﺎی ﺑﻘﻮﻻت ﺧﺎم و اﺗﻮﮐﻼو ﺷﺪ
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (326.36 K)
2
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
بهرام علی زاده، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (191.85 K)
3
ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﻏﯿﺮ اﺧﺘﺼﺎﺻﯽ وﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎی رﺷﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ فیله ﻣﺎﻫﯿﺎن ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن ( Oncorhynchus mykiss ) ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻋﺎری از آرد ﻣﺎهی
محمدرضا مالکی مقدم، حسین جان محمدی، نجمه شیخ زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (403.08 K)
4
ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪای ﺑﺮﺧﯽ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺮی اﺳﺘﺎرﺗﺮ ﺗﺠﺎرﺗﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﯾﺮان
سهیلا شریفی زاده، حسین جان محمدی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، روح الله کیانفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (907.02 K)
5
اراﺋﻪ ﻣﻌﺎدﻟﻪ ﭘﯿﺸﮕﻮﯾﯽ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺗﺼﺤﯿﺢ ﺷﺪه ﺑﺮای ازت ﺧﻮراک ﭘﺎﯾﺎن دان آﻣﺎده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
سمیه رحمانی، حسین جان محمدی، صادق علیجانی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، علی میرقلنج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (984.91 K)
6
تاثیر پودر سیر بر تخمیر میکروبی شکمبه با استفاده از روش تولید گاز
ایلناز شیخ الاسلامی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، غلامعلی مقدم، حسین جان محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (307.56 K)
7
تأثیر واریته و میزان تفت دادن بر میزان تجزیه پذیری دانه جو با استفاده از روش تولید گاز
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356.88 K)
8
تأثیر فرآیند حرارتی(تفت دادن) و واریته بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک دانه جو با استفاده از روش کیسه های نایلونی
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (443.24 K)
9
تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (331.03 K)
10
ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر، ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل
جمال سیف دوائی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.18 K)
11
ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.84 K)
12
عملکرد،صفات لاشه و ترکیب اسید چرب گوشت بره های تغذیه شده با برخی از دانه های بقولات خام و اتوکلاو شده
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (81.2 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه