نویسنده =
تعداد مقالات: 31

-624 بررﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮش ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺧﻮراک، pH ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
بهریه شاهی، رسول پیرمحمدی، رقیه پورﺑﺎﯾﺮاﻣﯿﺎن، ایرج برنوسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 353.7 K

-623 تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻣﺎکویی
عباسعلی احمدی نقدهی، رسول پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 261.09 K

-622 اثر اسانس لیموترش بر روی تولید و ترکیب شیر بزهای نژاد مهابادی
فریبا برزگر، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 892.97 K

-621 اثر افزودن گیاه آویشن بر میزان تولید گاز متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در آزمایش گاز تست
بهرام افشار حمیدی، رسول پیرمحمدی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M

-620 بررسی اثر افزودن گیاه آویشن به جیره بر فراسنجه های بیو شیمیایی سرم خون در بزهای شیرده مهابادی
بهرام افشار حمیدی، رسول پیرمحمدی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.26 M

-619 تعیین فراسنجه های هضمی مواد مغذی اقلام خوراکی و جیره های کاملا مخلوط در گاو میش با روش in situ
بهرام افشار حمیدی، اسد... تیموری یانسری، رسول پیرمحمدی، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.11 M

-618 بررسی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیکهای ساکارومایسیس و بیوپلوس 2ب بر روی کلسترول زرده و خون در مرغان تخم گذار خوراکی
ستار باقری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 990.26 K

-617 بررسی ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی عمل آوری شده در تغذیه مرغان تخمگذار
مسعود جعفری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 985.5 K

-616 ارزیابی تجربی تکنیک لوله گذاری دو مرحله ای شکمبه در گاومیش
سعید عزیزی، بهرام افشار حمیدی، اسد ا.. تیموری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.77 M

-615 تاثیر سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد جوجه های گوشتی
مهدی فجری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M

-614 تعیین بخش های پروتئین تفاله ی انگور سفید و قرمز بر اساس تقسیم بندی CNCPS
ابوالفضل اصلانیان، رسول پیرمحمدی، پیروز فرهومند، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 155.07 K

-613 بهبود ارزش تغذیه ای تفاله انگور توسط سیلو کردن، خشک کردن و عمل آوری با PEGدر نشخوار کنندگان
احد گل قاسم قره باغ، امید حمیدی، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 429.52 K

-612 بررسی وارزیابی ترکیب شیمیایی منابع مختلف روغن کتان بر تولید و ترکیب شیر بزهای مهابادی شیرده در شرایط برون تنی
الناز پیرعدل، الناز عرب دیزجی، حامد خلیلوندی بهروزیار، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 642.33 K

-611 مقایسه اثرات پرتوهای ریزموج، گاما و الکترون بر روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام، نشاسته و ماده خشک دانه جو
الناز پیرعدل، رسول پیرمحمدی، حامد خلیلوندی بهروزیار
مشاهده مقاله اصل مقاله 889.11 K

-610 بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده
بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 373.77 K

-609 اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده
بهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار
مشاهده مقاله اصل مقاله 287.04 K

-608 مقایسه اثر تغذیه با سطوح مختلف مکمل چربی غیراشباع محافظت شده در جیره آغازین بر فرآسنجه های خونی بره های زود شیرگیری شده قزل
رویا خواجه الدینی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، بهزاد اسدنژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.77 K

-607 تاثیر روغن اسانسی آویشن (Thymus vulgaris L) برگوارش پذیری مواد غذایی در گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی نسبت های مختلف علوفه به کنسانتره
بهنام صحرایی، یونس علی علی جو، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 513.69 K

-606 بررسی تاثیر اسانس زنیان (Carum copticum ) بر مصرف خوراک، تغییرات وزن بدن و برخی فرآسنجه های خونی در بزهای مهابادی
نفیسه بهرامی، رسول پیرمحمدی، یونس علی علیجو، سروه مباشر
مشاهده مقاله اصل مقاله 304.65 K

-605 بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر pH مایع شکمبه و برخی از فرآسنجه های خونی گوسفندان قزل
نادره خدابخشی، رسول پیرمحمدی، یونس علی علیجو
مشاهده مقاله اصل مقاله 269.94 K

-604 ساخت و ارزیابی اثر یک منبع اوره آهسته رهش بر فراسنجه های تخمیر
سلطان علی سلطان گجین، حامد خلیل وند بهروزیار، رسول پیرمحمدی، عباس نیکو
مشاهده مقاله اصل مقاله 517.14 K

-603 فراسنجه های تجذیه پذیری پروتئین برخی اقلام خوراکی و جیره کاملا مخلوط در گاومیش
بهرام افشار حمیدی، رسول پیرمحمدی، پرویز فرهومند، سراین رزاق زاده، جهانگیر امینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 228.1 K

-602 تعیین ترکیبات شیمیایی قابلیت هضم دانه گندم و جو مناطق مختلف آذربایجان غربی در گوسفند به روش In Vitro
رسول پیرمحمدی، سمانه غفاری آذر، اکبر تقی زاده، سراین رزاق زاده، امید حمیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 280.75 K

-601 پیشرفت های تحقیقاتی در زمینه تغذیه گاو شیری در ایران و مقایسه آن با پیشرفت های جهان
احد گل قاسم قره باغ، رسول پیرمحمدی، تیمور تنها قزلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.16 K

-600 تاثیر سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلی بر مصرف خوراک و برخی فراسنجه های خونی گوسفندان ماکویی
عباسعلی احمدی نقدهی، رسول پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.21 K