صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
31
-974
بررﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮش ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺧﻮراک، pH ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
بهریه شاهی، رسول پیرمحمدی، رقیه پورﺑﺎﯾﺮاﻣﯿﺎن، ایرج برنوسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
353.7 K
-973
تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻣﺎکویی
عباسعلی احمدی نقدهی، رسول پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
261.09 K
-972
اثر اسانس لیموترش بر روی تولید و ترکیب شیر بزهای نژاد مهابادی
فریبا برزگر، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
892.97 K
-971
اثر افزودن گیاه آویشن بر میزان تولید گاز متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در آزمایش گاز تست
بهرام افشار حمیدی، رسول پیرمحمدی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.12 M
-970
بررسی اثر افزودن گیاه آویشن به جیره بر فراسنجه های بیو شیمیایی سرم خون در بزهای شیرده مهابادی
بهرام افشار حمیدی، رسول پیرمحمدی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.26 M
-969
تعیین فراسنجه های هضمی مواد مغذی اقلام خوراکی و جیره های کاملا مخلوط در گاو میش با روش in situ
بهرام افشار حمیدی، اسد... تیموری یانسری، رسول پیرمحمدی، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
-968
بررسی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیکهای ساکارومایسیس و بیوپلوس 2ب بر روی کلسترول زرده و خون در مرغان تخم گذار خوراکی
ستار باقری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
990.26 K
-967
بررسی ارزش غذایی تفاله گوجه فرنگی عمل آوری شده در تغذیه مرغان تخمگذار
مسعود جعفری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
985.5 K
-966
ارزیابی تجربی تکنیک لوله گذاری دو مرحله ای شکمبه در گاومیش
سعید عزیزی، بهرام افشار حمیدی، اسد ا.. تیموری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.77 M
-965
تاثیر سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد جوجه های گوشتی
مهدی فجری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.17 M
-964
تعیین بخش های پروتئین تفاله ی انگور سفید و قرمز بر اساس تقسیم بندی CNCPS
ابوالفضل اصلانیان، رسول پیرمحمدی، پیروز فرهومند، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
155.07 K
-963
بهبود ارزش تغذیه ای تفاله انگور توسط سیلو کردن، خشک کردن و عمل آوری با PEGدر نشخوار کنندگان
احد گل قاسم قره باغ، امید حمیدی، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
429.52 K
-962
بررسی وارزیابی ترکیب شیمیایی منابع مختلف روغن کتان بر تولید و ترکیب شیر بزهای مهابادی شیرده در شرایط برون تنی
الناز پیرعدل، الناز عرب دیزجی، حامد خلیلوندی بهروزیار، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
642.33 K
-961
مقایسه اثرات پرتوهای ریزموج، گاما و الکترون بر روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام، نشاسته و ماده خشک دانه جو
الناز پیرعدل، رسول پیرمحمدی، حامد خلیلوندی بهروزیار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
889.11 K
-960
بررسی تأثیر افزودن اسید پروپیونیک بر ویژگی های تخمیر (اسیدیته و اسیدهای چرب فرار) تفاله سیب سیلو شده
بهزاد اسدی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، خسرو پارسایی مهر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
373.77 K
-959
اثر افزودن اسید لاکتیک بر الگوی اسیدیته و تولید اسیدهای چرب فرار تفاله ی انگور قرمز سیلوشده
بهزاد اسدنژاد، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
287.04 K
-958
مقایسه اثر تغذیه با سطوح مختلف مکمل چربی غیراشباع محافظت شده در جیره آغازین بر فرآسنجه های خونی بره های زود شیرگیری شده قزل
رویا خواجه الدینی، رسول پیرمحمدی، حامد خلیل وندی بهروزیار، بهزاد اسدنژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.77 K
-957
تاثیر روغن اسانسی آویشن (Thymus vulgaris L) برگوارش پذیری مواد غذایی در گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی نسبت های مختلف علوفه به کنسانتره
بهنام صحرایی، یونس علی علی جو، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
513.69 K
-956
بررسی تاثیر اسانس زنیان (Carum copticum ) بر مصرف خوراک، تغییرات وزن بدن و برخی فرآسنجه های خونی در بزهای مهابادی
نفیسه بهرامی، رسول پیرمحمدی، یونس علی علیجو، سروه مباشر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
304.65 K
-955
بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر pH مایع شکمبه و برخی از فرآسنجه های خونی گوسفندان قزل
نادره خدابخشی، رسول پیرمحمدی، یونس علی علیجو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
269.94 K
-954
ساخت و ارزیابی اثر یک منبع اوره آهسته رهش بر فراسنجه های تخمیر
سلطان علی سلطان گجین، حامد خلیل وند بهروزیار، رسول پیرمحمدی، عباس نیکو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
517.14 K
-953
فراسنجه های تجذیه پذیری پروتئین برخی اقلام خوراکی و جیره کاملا مخلوط در گاومیش
بهرام افشار حمیدی، رسول پیرمحمدی، پرویز فرهومند، سراین رزاق زاده، جهانگیر امینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
228.1 K
-952
تعیین ترکیبات شیمیایی قابلیت هضم دانه گندم و جو مناطق مختلف آذربایجان غربی در گوسفند به روش In Vitro
رسول پیرمحمدی، سمانه غفاری آذر، اکبر تقی زاده، سراین رزاق زاده، امید حمیدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
280.75 K
-951
پیشرفت های تحقیقاتی در زمینه تغذیه گاو شیری در ایران و مقایسه آن با پیشرفت های جهان
احد گل قاسم قره باغ، رسول پیرمحمدی، تیمور تنها قزلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.16 K
-950
تاثیر سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلی بر مصرف خوراک و برخی فراسنجه های خونی گوسفندان ماکویی
عباسعلی احمدی نقدهی، رسول پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.21 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2