صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
9
1
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻋﻤﻠﮑﺮدﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺎﺷﮏ ﻋﻠﻮﻓﻪای ( Viciaspp ) در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﻠﺪﻫﯽ ﮐﺎﻣﻞ
طاهره رحمتی، آرش آذرفر، فرشید فتاح نیا، کریم خادمی، علی مهدوی، هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.79 K)
2
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی، طاهره رحمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.88 K)
3
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمد زاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.77 K)
4
تاﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذر فر، سعید محمدزاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (421.79 K)
5
تاثیر فصل گوساله زایی بر بر وزن بدن در هنگام تولد و از شیر گیری و مصرف استارتر در گوساله های ماده هلشتاین
طاهره رحمتی، آرش آذرفر، مهدی صادقی، هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (316.15 K)
6
تأثیر فصل گوساله زایی بر وزن و ارتفاع بدن در هنگام تولد و از شیرگیری و مصرف استارتر در گوساله های ماده ی هلشتاین
طاهره رحمتی، آرش آذرفر، مهدی صادقی، هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.97 K)
7
تخمین میزان انرژی زایی و قابلیت هضم علوفه یونجه چین دوم استان کردستان با استفاده از روش آزمایشگاهی تیلی و تری
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، مختار فتحی، طاهره رحمتی، سروز مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (350.74 K)
8
مقایسه تجزیه پذیری و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی علوفه یونجه ی مناطق مختلف استان کردستان با استفاده از دو روش In situ و روش آزمایشگاهی تیلی و تری
هانا شیخ احمدی، طاهره رحمتی، آرش آذرفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (414.13 K)
9
بررسی ترکیبات شیمیایی و عملکرد سه گونه ماشک علوفه ای (Viclaspp) در مرحله گلدهی کامل
طاهره رحمتی، آرش آذرفر، کریم خادمی، فرشید فتاح نیا، علی مهدوی، هانا شیخ احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.74 K)