نویسنده =
تعداد مقالات: 20

1 تاﺛﯿﺮ ﺗﺰرﯾﻖ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﮐﻢﻣﺼﺮف در اﻧﺘﻬﺎی آﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻮان زﻧﺪهﻣﺎﻧﯽ ﺑﺮه زﻧﺪه
مختار ملاکی، محمد علی نوروزیان، علی اکبر خادم، مراد محمودی بردزردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.31 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن و ﺗﻐﯿﯿﺮات pH ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مختار ملاکی، داود شریفی، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.09 K)

3 بررسی جایگاه اسب در کتاب اوستا
نادره نامور آمقانی، مختار ملاکی، محمد ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.3 MB)

4 تاثیر منابع مختلف روی برقابلیت هضم ماده خشک،پروتئین خام، دیواره سلولی و چربی خام بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.56 K)

5 تاثیر منابع مختلف مکمل روی برعملکرد و غلظت روی و مس در خون بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، علی چیگینی پیرمردوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

6 تاثیر جایگزینی علوفه کنگرفرنگی با یونجه برعملکرد و قابلیت هضم در بره های ماده لری بختیاری
مهدی دهقانی سانیچ، احمد افضل زاده، کامران رضایزدی، محمدعلی نوروزیان، مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

7 تأثیر سطوح انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین نر ژاپنی طی دوره رشد
محمد یازرلو، داود شریفی، شرکت نیکان دام آروین، مختار ملاکی، مهدی دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

8 پاسخ بلدرچین ژاپنی به سطوح مختلف لیزین جیره در دوره رشد
محمد یازرلو، داود شریفی، شرکت نیکان دام آروین، ساعده صالحی، مختار ملاکی، مهدی دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

9 بررسی الگوی وراثت، اثر همخونی، وراثت پذیری و QTL های کنترل کننده پدیده سرپستانک اضافی در نژاد های بز بومی و خارجی
آرش جوانمرد، سعید نیک بین، بابک عارف نژاد، زهرا عزیزی، مختار ملاکی، محمود قاسمی، امیر رشیدی، علی قاضی خانی شاد، وحید زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.13 K)

10 چگونگی انتقال نوسانات و شوک های قیمتی در بازار گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در ایران (کاربردی از الگوی BEKK)
بهزاد فکاری سردهائی، هاشم محمودی، محمد مهدی فارسی علی آبادی، مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (563.14 K)

11 بررسی ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام علوفه کنگر (Gundelia tourneforti)
حامد کشفی، مختار ملاکی، حسین محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.93 K)

12 تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین (0 -10 روزگی)
ارسلان نباتی، داود شریفی، شکوفه غضنفری، مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.09 K)

13 تأثیر منابع آلی و غیر آلی روی بر عملکرد جوجه های بلدرچین ژاپنی
بهنام عباسپور، مهدی دهقانی سانیچ، داود شریفی، مختار ملاکی، وحید زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.6 K)

14 تأثیر منابع آلی و غیر آلی عنصر روی بر فراسنجه های خونی جوجه های بلدرچین ژاپنی
مختار ملاکی، مهدی دهقانی سانیچ، داود شریفی، بهنام عباسپور، وحید زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.15 K)

15 تأثیر عمل آوری با استفاده از تیمارهای آهک و اوره برتجزیه پذیری و فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری مؤثر ماده خشک کاه زیره
آمنه صمدنیا، نورمحمد تربتی نژاد، مهدی دهقانی سانیج، مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (556.13 K)

16 مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه در سیستم های ارگانیک و معمول پرورشی در گوساله های پرواری
مجید شریفی، مختار ملاکی، مهدی قهرمانی، زهرا بلوکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.45 K)

17 مقایسه عملکرد و قیمت خوراک در سیستم های آلی و معمول پرورشی در گوساله های پرواری
مختار ملاکی، مجید شریفی، مهدی قهرمانی، علیرضا عبادت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.39 K)

18 بررسی استفاده از لاکتوفرین و پروبیوتیک و اثرات متقابل بین آنها بر خصوصیات عملکردی و شمارش سلولهای های خونی بره های گوسفند نژاد قزل در سن قبل از شیرگیری
مختار ملاکی، علی حسینخانی، اکیر تقی زاده، حمید پایا، غلامرضا حمیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (653.49 K)

19 بررسی اثرات لاکتوفرین بر خصوصیات عملکردی و وضعیت سلامتی در بره های گوسفند نژاد قزل در سن قبل از شیرگیری
مختار ملاکی، علی حسینخانی، اکبر تقی زاده، حمید پایا، غلامرضا حمیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (610.64 K)

20 تاثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره برحساسیت به اکسیداسیون و تغییرات PH گوشت در جوجه های گوشتی
ارسلان نباتی، داود شریفی، شکوفه غضنفری، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.2 K)