صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
46
-99
ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ روش ﻫﺎی ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻫﻮرﻣﻮﻧﯽ ﺗﻮﻟﮏ ﺑﺮی اﺟﺒﺎری در ﺳﯿﮑﻞ دوم ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ
صادق چراغی سرای، علی حسین خانی، جلیل مقدم، سمیه بخشی زاده، سمیه رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (390.35 K)
-98
پسماندها و محصولات فرعی در تغذیه دام و طیور
علی حسین خانی، امیرحسین عسکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (112.75 K)
-97
تاثیر سطوح مختلف پسماند رستوران در جیره بره های پرواری بر متابولیتهای خونی و شکمبه ای
مهدی مرادی، علی حسین خانی، سعیده نوحی، بهزاد حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (106.04 K)
-96
تعیین تجزیه پذیری پسماند میوه و سبزی با استفاده از روش in situ و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
مهدی مرادی، علی حسین خانی، حسین دقیق کیا، سعیده نوحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (200.66 K)
-95
تعیین سلامت میکروبی پسماند رستوران جهت استفاده در صنعت دامپروری
مهدی مرادی، علی حسین خانی، پیمان زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (103.94 K)
-94
اثر سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی بر عملکرد گوساله های نر پرواری
آصف احمدفاضل، حمید محمدزاده، علی حسین خانی، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (98.95 K)
-93
شمارش جمعیت کل باکتریهای شکمبه با استفاده از روش Real time-PCR
علی حسین خانی، مهدی مرادی، سید علی رضا وکیلی، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (86.2 K)
-92
مقایسه خوش خوراکی پسماندهای رستوران با برخی مواد رایج در تغذیه دام
مهدی مرادی، علی حسین خانی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (222.48 K)
-91
ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪای ﺑﺮﺧﯽ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺮی اﺳﺘﺎرﺗﺮ ﺗﺠﺎرﺗﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﯾﺮان
سهیلا شریفی زاده، حسین جان محمدی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، روح الله کیانفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (907.02 K)
-90
اراﺋﻪ ﻣﻌﺎدﻟﻪ ﭘﯿﺸﮕﻮﯾﯽ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺗﺼﺤﯿﺢ ﺷﺪه ﺑﺮای ازت ﺧﻮراک ﭘﺎﯾﺎن دان آﻣﺎده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
سمیه رحمانی، حسین جان محمدی، صادق علیجانی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، علی میرقلنج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (984.91 K)
-89
ارزیابی تاثیر سویه های پروبیوتیک لاکتوباسیلی بر مقادیر انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی پسماند رستوران در جوجه های گوشتی
صادق چراغی سرای، علی حسین خانی، حسین جانمحمدی، پیمان زارع، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (153.46 K)
-88
بررسی آلودگی باکتریایی و ارزیابی اقتصادی پسماند رستوران به هنگام استفاده در جیره غذایی طیور
صادق چراغی سرای، علی حسین خانی، حسین جانمحمدی، پیمان زارع، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (139.29 K)
-87
ﺑﺮرﺳﯽ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ دان ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﺧﻮراک ﻃﯿﻮر اﺳﺘﺎن آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﺷﺮﻗﯽ
مرتضی دینی ترکمانی، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، مجید اله یاری شهراسب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (910.84 K)
-86
ارزﯾﺎﺑﯽ ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ دان ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﺧﻮراک ﻃﯿﻮر اﺳﺘﺎن آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مرتضی دینی ترکمانی، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، مجید اله یاری شهراسب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
-85
تاثیر جیره فلاشینگ حاوی پودر ماهی بر هورمون های مرتبط با تولید مثل و عملکرد تولید مثلی گوسفند قزل
آصف احمد فاضل، حسین دقیق کیا، غلامعلی مقدم، علی حسین خانی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
-84
تاثیر جیره فلاشینگ حاوی مکمل های مختلف پروتئینی روی متابولیت های مرتبط با تولید مثل و عملکرد تولید مثلی گوسفند قزل
آصف احمد فاضل، حسین دقیق کیا، علی حسین خانی، غلامعلی مقدم، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
-83
فرآوری فیزیکی جیره های کاملا مخلوط و تاثیرآن برمصرف انتخابی اجزای خوراک در گاوهای شیرده
علی حسین خانی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.93 K)
-82
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی، رشته، بیسکویت، پفک، لپه پاک کنی و بوجاری لپه به عنوان خوراک طیور در استان آذربایجان شرقی
عین اله عبدی قزلجه، کامران رضا یزدی، بهزاد حافظی، علی حسین خانی، احمدرضا حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (996.46 K)
-81
بررسی خصوصیات جفت و رابطه آن با عوامل مادری و زن تولد بره ها در نژاد قزل
سامان ساعدی، حسین دقیق کیا، جابر جعفرزاده، صادق علیجانی، علی حسین خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (139.11 K)
-80
بررسی تغییرات فصلی ترکیبات شیر گوسفندان قزل چرا کننده در مراتع دامنه سهند
جابر جعفرزاده، علی حسین خانی، سامان ساعدی، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (421.63 K)
-79
تاثیر روش های متفاوت خوراک دهی بر عملکرد و سلامت گاوهای آمیخته هلشتاین–بومی در شرایط روستایی
وفا محمدی، صادق علیجانی، محمدعلی حق پرست، علی حسین خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (339.48 K)
-78
اثر تزریق هورمون های PMSGو GnRH بر روی درصد بزغاله زایی نژاد مرخز
وفا محمدی، حسین دقیق کیا، غلامعلی مقدم، علی حسین خانی، امیر رشیدی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (571.47 K)
-77
تاثیر پودر سیر بر تخمیر میکروبی شکمبه با استفاده از روش تولید گاز
ایلناز شیخ الاسلامی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، غلامعلی مقدم، حسین جان محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (307.56 K)
-76
تأثیر وزن اولیه، تغییر وزن و شکم زایش بر میزان نگهداری سیدر و پاسخ به همزمان سازی فحلی در میش های نژاد قزل
سامان ساعدی، حسین دقیق کیا، لیلا احمدزاده گاوآهن، جابر جعفرزاده، علی حسین خانی، نویده خبیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (310.6 K)
-75
تأثیر سطوح مختلف پسماند رستوران در جیره غذایی بره های پرواری بر ساختار و الگوهای مورفولوژیک نگاری
غلامرضا حمیدیان، فریبا یحیوی، علی حسین خانی، مهدی مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (514.26 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2