نویسنده = |
تعداد مقالات: 29 |
|
1 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و اﻧﺮژی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ |
|
ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مهدی دهقانی، داود شریفی، شکوفه غضنفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 405.65 K
|
|
2 |
|
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن و ﺗﻐﯿﯿﺮات pH ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ |
|
ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مختار ملاکی، داود شریفی، شکوفه غضنفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 395.09 K
|
|
3 |
|
اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻧﮕﻬﺪاری آب WHC و ﻣﯿﺰان رﻃﻮﺑﺖ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
مراد ﻣﺤﻤﻮدی ﺑﺮدزردی، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 358.44 K
|
|
4 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ |
|
مراد محمودی بردزردی، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 365.06 K
|
|
5 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ درﻣﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داود شریفی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 277.55 K
|
|
6 |
|
ﮐﺎرﺑﺮد ﻣﺪل ﺧﻄﯽ و ﺷﺒﮑﻪ ﻋﺼﺒﯽ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺮای ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی |
|
شکوفه غضنفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 428.27 K
|
|
7 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﯽ و ﺟﺎﯾﮕﺎه ﺻﻔﺖ ﮐﻤﯽ ﺑﺮ روی اﻧﺤﺮاف ﺑﺮآورد ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ QTL ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه از روش ﺣﺪاﮐﺜﺮ درﺳﺖ ﻧﻤﺎﯾﯽ |
|
بهنام عباسپور، شکوفه غضنفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 427.79 K
|
|
8 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ ﻓﻮاﺻﻞ اﻃﻤﯿﻨﺎن ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ QTL ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه از روش ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻣﺘﻔﺎوت |
|
غزاله مهاجری، شکوفه غضنفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 632.31 K
|
|
9 |
|
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﻗﺪرت ﺗﺸﺨﯿﺺQTL ﺣﺎﺻﻞ از ﺑﺮﺧﯽ روﺷﻬﺎی آﻣﺎری ﻣﮑﺎﻧﯿﺎﺑﯽ QTL |
|
شکوفه غضنفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 430.16 K
|
|
10 |
|
بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی |
|
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داوود شریفی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.72 M
|
|
11 |
|
بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر پارامتر های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی |
|
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داوود شریفی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 2.02 M
|
|
12 |
|
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺑﯿﺎن ژن اﯾﻨﺘﺮﻟﻮﮐﯿﻦ 8 در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ |
|
شکوفه غضنفری، حشمت سپهری مقدم، کریم نوبری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 974.38 K
|
|
13 |
|
تأثیر اسانس های گیاهی ( گشنیز- میخک ) بر بیان ژن موسین در بافت روده جوجه های گوشتی |
|
سمیه زینلی، شکوفه غضنفری، محمدعلی ابراهیمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 394.71 K
|
|
14 |
|
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی تولید تخم مرغ |
|
شکوفه غضنفری، کریم نوبری، سمیه زینلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 230.14 K
|
|
15 |
|
اثر نانوذرات کروم بر کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی تحت تنش فیزیولوژیکی |
|
عاطفه برنجیان، داود شریفی، عبدالله محمدی سنگ چشمه، شکوفه غضنفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 341.62 K
|
|
16 |
|
تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین (0 -10 روزگی) |
|
ارسلان نباتی، داود شریفی، شکوفه غضنفری، مختار ملاکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 393.09 K
|
|
17 |
|
بررسی اثر سطوح مختلف منابع آلی و معدنی عنصر روی بر عملکرد جوجه های گوشتی |
|
وحید محمدی، شکوفه غضنفری، عبداله محمدی سنگ چشمه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 255.14 K
|
|
18 |
|
بررسی اثر سطوح مختلف منابع آلی و معدنی عنصر روی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی |
|
وحید محمدی، شکوفه غضنفری، عبداله محمدی سنگ چشمه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 250.16 K
|
|
19 |
|
بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس میخک بر برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی |
|
مسعود نیکوزاد شهرکی، محمد هوشمند، زاهد محمدی، شکوفه غضنفری، مسعود ادیب مرادی، سعید برمکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 308.85 K
|
|
20 |
|
بررسی اثرات استفاده از اسانس گشنیز بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی |
|
زاهد محمدی، شکوفه غضنفری، مسعود ادیب مرادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 291.3 K
|
|
21 |
|
بررسی اثرات اسانس میخک بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی روده در جوجه گوشتی |
|
زاهد محمدی، شکوفه غضنفری، مسعود ادیب مرادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 283.95 K
|
|
22 |
|
بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر عملکرد و مولفه های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار |
|
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 291.33 K
|
|
23 |
|
بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر روی سطح ایمنی و جمعیت میکروبی ایلئومی مرغان تخم گذار |
|
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 264.97 K
|
|
24 |
|
بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار |
|
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 241.64 K
|
|
25 |
|
تاثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره برحساسیت به اکسیداسیون و تغییرات PH گوشت در جوجه های گوشتی |
|
ارسلان نباتی، داود شریفی، شکوفه غضنفری، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مختار ملاکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 39.2 K
|