نویسنده =
تعداد مقالات: 29

-274 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف و اﺑﻘﺎء ﻧﯿﺘﺮوژن و اﻧﺮژی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مهدی دهقانی، داود شریفی، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.65 K)

-273 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن و ﺗﻐﯿﯿﺮات pH ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
ارسلان نباتی، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مختار ملاکی، داود شریفی، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.09 K)

-272 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﻧﮕﻬﺪاری آب WHC و ﻣﯿﺰان رﻃﻮﺑﺖ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مراد ﻣﺤﻤﻮدی ﺑﺮدزردی، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.44 K)

-271 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﻣﻮرد ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
مراد محمودی بردزردی، شکوفه غضنفری، داود شریفی، عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.06 K)

-270 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ درﻣﻨﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داود شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.55 K)

-269 ﮐﺎرﺑﺮد ﻣﺪل ﺧﻄﯽ و ﺷﺒﮑﻪ ﻋﺼﺒﯽ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺮای ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.27 K)

-268 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﯽ و ﺟﺎﯾﮕﺎه ﺻﻔﺖ ﮐﻤﯽ ﺑﺮ روی اﻧﺤﺮاف ﺑﺮآورد ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ QTL ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه از روش ﺣﺪاﮐﺜﺮ درﺳﺖ ﻧﻤﺎﯾﯽ
بهنام عباسپور، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.79 K)

-267 ﺑﺮرﺳﯽ ﻓﻮاﺻﻞ اﻃﻤﯿﻨﺎن ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ QTL ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه از روش ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻣﺘﻔﺎوت
غزاله مهاجری، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.31 K)

-266 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﻗﺪرت ﺗﺸﺨﯿﺺQTL ﺣﺎﺻﻞ از ﺑﺮﺧﯽ روﺷﻬﺎی آﻣﺎری ﻣﮑﺎﻧﯿﺎﺑﯽ QTL
شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.16 K)

-265 بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داوود شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.72 MB)

-264 بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر پارامتر های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داوود شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.02 MB)

-263 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺑﯿﺎن ژن اﯾﻨﺘﺮﻟﻮﮐﯿﻦ 8 در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
شکوفه غضنفری، حشمت سپهری مقدم، کریم نوبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (974.38 K)

-262 تأثیر اسانس های گیاهی ( گشنیز- میخک ) بر بیان ژن موسین در بافت روده جوجه های گوشتی
سمیه زینلی، شکوفه غضنفری، محمدعلی ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.71 K)

-261 کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی تولید تخم مرغ
شکوفه غضنفری، کریم نوبری، سمیه زینلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.14 K)

-260 اثر نانوذرات کروم بر کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی تحت تنش فیزیولوژیکی
عاطفه برنجیان، داود شریفی، عبدالله محمدی سنگ چشمه، شکوفه غضنفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.62 K)

-259 تأثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین (0 -10 روزگی)
ارسلان نباتی، داود شریفی، شکوفه غضنفری، مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.09 K)

-258 بررسی اثر سطوح مختلف منابع آلی و معدنی عنصر روی بر عملکرد جوجه های گوشتی
وحید محمدی، شکوفه غضنفری، عبداله محمدی سنگ چشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.14 K)

-257 بررسی اثر سطوح مختلف منابع آلی و معدنی عنصر روی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی
وحید محمدی، شکوفه غضنفری، عبداله محمدی سنگ چشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.16 K)

-256 بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس میخک بر برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
مسعود نیکوزاد شهرکی، محمد هوشمند، زاهد محمدی، شکوفه غضنفری، مسعود ادیب مرادی، سعید برمکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.85 K)

-255 بررسی اثرات استفاده از اسانس گشنیز بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
زاهد محمدی، شکوفه غضنفری، مسعود ادیب مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.3 K)

-254 بررسی اثرات اسانس میخک بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی روده در جوجه گوشتی
زاهد محمدی، شکوفه غضنفری، مسعود ادیب مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.95 K)

-253 بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر عملکرد و مولفه های کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.33 K)

-252 بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر روی سطح ایمنی و جمعیت میکروبی ایلئومی مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.97 K)

-251 بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.64 K)

-250 تاثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره برحساسیت به اکسیداسیون و تغییرات PH گوشت در جوجه های گوشتی
ارسلان نباتی، داود شریفی، شکوفه غضنفری، محمد یازرلو، ایوب ویسی، مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.2 K)