نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ و ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی | |
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.41 K) | ||
2 | اثر ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ، آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.88 K) | ||
3 | اثر تغذیه قارچ خوراکی مرزه بر کیفیت گوشت و قابلیت هضم مواد مغذی در بلدرچین ژاپنی | |
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.81 K) | ||
4 | اثر قارچ خوراکی، آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان بر عملکرد و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی | |
حمیده شیخی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.8 K) |