نویسنده =
تعداد مقالات: 32

-174 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎبای
زمان رستم نژاد، یدالله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.03 K)

-173 بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻋﺼﺎره ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻏﺬاﯾﯽ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی
حامد شهابی، یدالله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.97 K)

-172 بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻋﺼﺎره ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﭘﺮواری آﺗﺎﺑﺎی
حامد شهابی، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.73 K)

-171 بررسی اثرات انواع تفاله های زیتون بر عملکرد گوسفندان پرواری
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (90.64 K)

-170 مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی برخی از فرآورده های فرعی نیشکر با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، محمد اسدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.04 K)

-169 مقایسه فراسنجه های هضمی شکمبه ای مواد مغذی انواع تفاله زیتون
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.72 K)

-168 تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین در بعضی از اقلام غذایی رایج در ایران با استفاده از روش کیسه های نایلونی
مریم محمدی امیری، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB)

-167 اثرات تغذیه کنجاله سویای پرتوتابی شده با مایکروویو و مکمل سازی متیونین محافظت شده(مپران)بر فراسنجه های خونی بره های پرواری آمیخته زل
سارا یوسفیان، اسداله تیموری یانسری، زربخت انصاری پیرسرایی، کاظم سیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

-166 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و الیاف نامحلول در شوینده خنثی در انواع ماده سیلویی جوی کامل با استفاده از تکنیک کیسه های نایلونی
مریم رضایی فر، اسداله تیموری یانسری، علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

-165 تأثیر سطوح مختلف پودر ضایعات جوجه کشی بر خصوصیات استخوان درشتنی و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
محمدرضا کوهی، منصور رضایی، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.08 K)

-164 اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ و ترکیبات شیمیایی
پریسا طاهرنژادزیدهی، اسداله تیموری یانسری، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.79 K)

-163 اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر میزان تولید گاز
پریسا طاهرنژادزیدهی، اسداله تیموری یانسری، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (460.89 K)

-162 مقایسه اثر عمل آوری حرارت مرطوب و شیمیایی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله کانولا
هادی محمدزاده، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.15 K)

-161 مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی برخی از علوفه های مورد استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از روش کیسه های نایلونی
هادی محمدزاده، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.64 K)

-160 بررسی اثرات منبع کربوهیدرات جیره در اواخر آبستنی و اوایل شیردهی بر عملکرد میش های نژاد زل
مرضیه قدمی کوهستانی، اسداله تیموری یانسری، منصور رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.81 K)

-159 ارتباط غلظت ترکیبات فنولی (اسید فرولیک و پ-کوماریک) موجود در پوسته دانه جو با فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در دو واریته (صحرا و بدون پوشینه) در گوسفند
معصومه شریفی، اسداله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.9 K)

-158 اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم
مائده فیض، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.56 K)

-157 ترکیب شیمیایی، ویژگی های کیفی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله پرتقال مخلوط با کاه گندم و اوره سیلو شده
آناهیتا تیموری چمه بن، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.43 K)

-156 اثر خروج شیرابه بر ارزش تغذیه ای تفاله پرتقال سیلو شده
آناهیتا تیموری چمه بن، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.33 K)

-155 بررسی اثرات تغذیه کنجاله کانولای عمل آوری شده با فرمالدئید و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
علی اضغر مصطفی لو، اسداله تیموری یانسری، منصور رضایی، حبیب تقوی کرگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.51 K)

-154 اثرات تغذیه کنجاله سویای پرتوتابی شده با مایکروویو و مکمل سازی میتونین محافظت شده (مپران) بر عملکرد بره های پرواری
سارا یوسفیان، اسداله تیموری یانسری، زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.29 K)

-153 تأثیر اندازه ذرات سیلاژ ذرت و مکمل چربی بر فعالیت جویدن، نرخ ترشح بزاق و کاهش اولیه اندازه ذرات خوراک در گوسفند
وحید کریمی، نور محمد تربتی نژاد، اسداله تیموری یانسری، سعید حسنی، مرتضی خمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.6 K)

-152 ارزیابی شیمیایی و فیزیکی و مطالعه فراسنجه های تجزیه پذیری سیلاژ ذرت در اندازه های مختلف
وحید کریمی، نورمحمد تربتی نژاد، اسداله تیموری یانسری، مرتضی خمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.31 K)

-151 بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و فرآوری با اسید منابع پروتئینی بر ترکیبات شیمیایی، فازهای جامد و مایع، فازهای قابل عبور و غیر قابل عبور شکمبه ای در گوسفند زل
سبحان گلچین گله دونی، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (296.84 K)

-150 بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و فراوری با اسید منابع پروتئینی بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل
سبحان گلچین گله دونی، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.71 K)