نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 تاﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ و ﭘﻮدر ﻣﺮزه ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﻏﺮبی
اﻣﯿﺮ ﻃﻼﺗﭙﻪ؛ پرویز فرهومند؛ محسن صحرایی؛ سینا ﭘﯿﻮﺳﺘﮕﺎن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.07 K)

2 تاﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ و ﭘﻮدر ﻣﺮزه ( .Satureja hortensis L) ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻞ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب و pHﺷﮑﻤﺒﻪ در ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮمی
سینا پیو ستگان؛ پرویز فرهومند؛ محسن صحرایی؛ امیر طلاعیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.36 K)

3 تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻣﺎکویی
عباسعلی احمدی نقدهی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.09 K)

4 تاثیر سطوح مختلف کود مرغی بر عملکرد بره های نژاد قزل
محمد رضا رحیمی؛ رسول پیرمحمدی پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی؛ محمود بندری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.99 K)

5 بررسی اثرات پری بیوتیک تجاری در جیره های بر پایه یونجه و سیلاژ ذرت برمصرف روزانه خوراک و اسیدیته و پروتوزوآی شکمبه در بزهای بومی آذربایجان غربی
مجتبی ایمانی حسنلویی؛ یونس علی علی جو؛ پرویز فرهومند؛ واعظ کرمی؛ محسن صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

6 تاثیر اسانس و پودر مرزه بر عملکرد و فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی
امیر طلاتپه؛ پرویز فرهومند؛ محسن صحرایی؛ سینا پیوستگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.64 K)

7 تاثیر اسانس و پودر مرزه (.Satureja hortensis L) بر غلظت کل اسیدهای چرب و pH شکمبه در بزغاله های بومی آذربایجان غربی
سینا پیوستگان؛ پرویز فرهومند؛ محسن صحرایی؛ امیر طلاطپه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K)

8 تاثیر سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلی بر مصرف خوراک و برخی فراسنجه های خونی گوسفندان ماکویی
عباسعلی احمدی نقدهی؛ رسول پیرمحمدی؛ یونس علی جو؛ محسن صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.21 K)

9 تاثیر اسانس رزماری بر تولید اسیدهای چرب فرار کل در شکمبه و فراسنجه های خونی گوسفندان قزل
محسن صحرایی؛ رسول پیرمحمدی؛ ایرج برنومی؛ یونس علی جو؛ حامد خلیل وندی؛ عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K)