صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
9
1
تاﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ و ﭘﻮدر ﻣﺮزه ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮﻣﯽ آذرﺑﺎﯾﺠﺎن ﻏﺮبی
اﻣﯿﺮ ﻃﻼﺗﭙﻪ، پرویز فرهومند، محسن صحرایی، سینا ﭘﯿﻮﺳﺘﮕﺎن
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.07 K)
2
تاﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ و ﭘﻮدر ﻣﺮزه ( .Satureja hortensis L) ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻞ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب و pHﺷﮑﻤﺒﻪ در ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺑﻮمی
سینا پیو ستگان، پرویز فرهومند، محسن صحرایی، امیر طلاعیه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.36 K)
3
تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻣﺎکویی
عباسعلی احمدی نقدهی، رسول پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (261.09 K)
4
تاثیر سطوح مختلف کود مرغی بر عملکرد بره های نژاد قزل
محمد رضا رحیمی، رسول پیرمحمدی پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی، محمود بندری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (110.99 K)
5
بررسی اثرات پری بیوتیک تجاری در جیره های بر پایه یونجه و سیلاژ ذرت برمصرف روزانه خوراک و اسیدیته و پروتوزوآی شکمبه در بزهای بومی آذربایجان غربی
مجتبی ایمانی حسنلویی، یونس علی علی جو، پرویز فرهومند، واعظ کرمی، محسن صحرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.37 MB)
6
تاثیر اسانس و پودر مرزه بر عملکرد و فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی
امیر طلاتپه، پرویز فرهومند، محسن صحرایی، سینا پیوستگان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.64 K)
7
تاثیر اسانس و پودر مرزه (.Satureja hortensis L) بر غلظت کل اسیدهای چرب و pH شکمبه در بزغاله های بومی آذربایجان غربی
سینا پیوستگان، پرویز فرهومند، محسن صحرایی، امیر طلاطپه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.35 K)
8
تاثیر سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلی بر مصرف خوراک و برخی فراسنجه های خونی گوسفندان ماکویی
عباسعلی احمدی نقدهی، رسول پیرمحمدی، یونس علی جو، محسن صحرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.21 K)
9
تاثیر اسانس رزماری بر تولید اسیدهای چرب فرار کل در شکمبه و فراسنجه های خونی گوسفندان قزل
محسن صحرایی، رسول پیرمحمدی، ایرج برنومی، یونس علی جو، حامد خلیل وندی، عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.77 K)