نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 اﺛﺮات ﻧﻮع ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮔﻞ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ وﻏﻠﻈﺖ ﻓﺴﻔﺮ و ﮐﻠﺴﯿﻢ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباسعلی قیصری، علیرضا آذربایجانی، احسان میرفندرسکی، منصور نصراصفهانی، سیامک سلطانی، زینب پناهپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.04 K

2 تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله گوار در جیره غذایی بر توان تولید مثلی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان مادر بومی
عباسعلی قیصری، احسان میراب زاده، امیر علی بمانی، علیرضا آذربایجانی، شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله اصل مقاله 197.52 K

3 بررسی عملکرد ، ارزش غذایی و هزینه های تولید علوفه سبز جو با روش آبکشت(هایدروپونیک) و استفاده آن در گوساله های نر پرواری
حیدر علی گل محمدی، حسن فضایلی، مجتبی زاهدی فر، شهاب الدین مشرف، مهوش کوهی حبیبی، منصور صالحی، نصرت ا منتجبی، علیرضا آذربایجانی، علی اکبر شعاعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 381.62 K

4 اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
علیرضا آذربایجانی، عباسعلی قیصری، حسن جهانفر، رضوان انصاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 935.65 K

5 اﺛﺮ ﻓﺼﻞ و ﻧﺴﺒﺖ ﺧﺮوس ﺑﻪ ﻣﺮغ در ﻃﻮل دوره ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ در ﺷﺘﺮﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ
علیرضا آذربایجانی، عباسعلی قیصری، مهران خیام
مشاهده مقاله اصل مقاله 412.26 K

6 اﺛﺮ وزن ﺗﺨﻢ و ﻃﻮل دوره ﻧﮕﻬﺪاری ﺑﺮ ﻗﺪرت ﺟﻮﺟﻪ درآوری ﺗﺨﻢ ﻫﺎی ﻗﺎﺑﻞ ﺟﻮﺟﻪ ﮐﺸﯽ ﺷﺘﺮﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ
مهران خیام، عباسعلی قیصری، علیرضا آذربایجانی، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.26 K

7 بررسی تأثیر آنزیم، آنتی بیوتیک و سولفات مس بر عملکرد، بازده لاشه و وزن امعا و احشأ جوجه های گوشتی در جیره پایه جو
علیرضا آذربایجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 388.13 K

8 اثر وزن تخم و طول دوره نگهداری بر قدرت جوجه درآوری تخم های قابل جوجه کشی شترمرغ های مولد
مهران خیام، عباسعلی قیصری، علیرضا آذربایجانی، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.26 K

9 اثرات نوع عمل آوری خوراک و سطوح مختلف جایگزینی کربنات کلسیم با گل کربنات کلسیم بر صفات لاشه و غلظت فسفر و کلسیمم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
عباسعلی قیصری، علیرضا آذربایجانی، سیامک سلطانی، احسان میرفندرسکی، زینب پناهپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.87 K