نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 اﺛﺮ ﻧﻮﺷﺎﻧﯿﺪن ﭘﯿﺶﺳﺎزﻫﺎی ﺳﺎزﻧﺪه ﮔﻠﻮﮐﺰ وﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺗﺎزه زای ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
ﺳﻌﯿﺪه ﻧﻮﺣﯽ، حمید امانلو، موسی معینی، مهدی مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.19 K)

2 ﻏﻠﻈﺖ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮن در ﮔﺎوﻫﺎی ﺗﺎزه زای درﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﻨﺪه ﺑﺴﺘﻪﻫﺎی ﻣﻮاد ﮔﻠﻮﮐﻮژﻧﯿﮏ و ﻣﻌﺪنی
سعیده نوحی، حمید امانلو، محمد حسن شهیر، مهدی مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (296.73 K)

3 تاثیر سطوح مختلف پسماند رستوران در جیره بره های پرواری بر متابولیتهای خونی و شکمبه ای
مهدی مرادی، علی حسین خانی، سعیده نوحی، بهزاد حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.04 K)

4 تعیین تجزیه پذیری پسماند میوه و سبزی با استفاده از روش in situ و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
مهدی مرادی، علی حسین خانی، حسین دقیق کیا، سعیده نوحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.66 K)

5 تعیین سلامت میکروبی پسماند رستوران جهت استفاده در صنعت دامپروری
مهدی مرادی، علی حسین خانی، پیمان زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.94 K)

6 شمارش جمعیت کل باکتریهای شکمبه با استفاده از روش Real time-PCR
علی حسین خانی، مهدی مرادی، سید علی رضا وکیلی، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.2 K)

7 مقایسه خوش خوراکی پسماندهای رستوران با برخی مواد رایج در تغذیه دام
مهدی مرادی، علی حسین خانی، صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.48 K)

8 تأثیر سطوح مختلف پسماند رستوران در جیره غذایی بره های پرواری بر ساختار و الگوهای مورفولوژیک نگاری
غلامرضا حمیدیان، فریبا یحیوی، علی حسین خانی، مهدی مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (514.26 K)