نویسنده =
تعداد مقالات: 41

26 تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سمیرا عرب عامری، فیروز صمدی، بهروز دستار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.63 K)

27 تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E بر وزن اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
سمیرا عرب عامری، فیروز صمدی، بهروز دستار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.17 K)

28 بررسی تاثیر عصاره الکلی نعناع فلفلی بر آنزیم های کبدی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلریدکربن تحت استرس گرمایی
محمد رضا خدا دوست، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، قربانعلی اسدی، فرزانه گنجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.48 K)

29 مطالعه غلظت های استروژن و پروژسترون سرم خون و مایع فولیکولی تخمدان در فولیکول های با اندازه های متفاوت در گاوهای شیری
شمشاد قجقی، فیروز صمدی، سعید حسنی، یوسف جعفری آهنگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.08 K)

30 مقایسه بین غلظت های گلوکز و اوره مایع فولیکولی تخمدان در فولیکول های با اندازه های متفاوت و سرم خون در گاوهای شیری
شمشاد قجقی، فیروز صمدی، سعید حسنی، یوسف جعفری آهنگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.83 K)

31 اثر عصاره خار مریم بر بیان ژن کبدی کاتالاز در جوجه های گوشتی تحت تنش القایی
عاطفه برادران، فیروز صمدی، سیده ساناز رمضانپور، سپهر یوسف دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (692.1 K)

32 بررسی اثر عصاره خارمریم بر بیان ژن های کبدی گلوتاتیون پراکسیداز و منگنز _ سوپراکسید دسموتاز در جوجه های گوشتی تحت تنش القایی
عاطفه برادران، فیروز صمدی، سیده ساناز رمضانپور، سپهر یوسف دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (917.93 K)

33 بررسی اثرات مادری موثر بر برخی صفات رشد در گوسفند کردی
زهرا داوری ورانلو، سعید حسنی، مجتبی آهنی آذری، فیروز صمدی، سونیا زکی زاده، علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.25 K)

34 تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات رشد در گوسفند کره ی با استفاده از آنالیزهای چند متغیره
زهرا داوری ورانلو، سعید حسنی، مجتبی آهنی آذری، فیروز صمدی، سونیا زکی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.05 K)

35 تاثیر غلظت های مختلف از کوئرسیتین بر پارامترهای اسپرمی در بز مرخز
احسان شهبازی فر، یوسف جعفری آهنگری، سیدرضا هاشمی، فیروز صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80 K)

36 تاثیر سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) در جیره بر برخی از فراسجه های خونی در بلدرچین ژاپنی
عبدالحسین پورخنجر، فیروز صمدی، فرزانه گنجی ین ژاپنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.86 K)

37 بررسی سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) بر نرخ هیتروفیل به لنفوسیت و میانگین تعداد گلبولهای سفید خون در بلدرچین ژآپنی
عاطفه آزادگان، مسیب امیری، فیروز صمدی، رضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.28 K)

38 تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه چویر (Ferulago angulata) بر کیفیت و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی
مسیب امیری، فیروز صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.96 K)

39 اثر پودر کنگر فرنگیبر راسنجه های خونی جوجه های گوشتی مسموم شده با تتراکلرید کربن
سجاد گوهری، فیروز صمدی، یوسف جعفری آهنگری، سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.25 K)

40 بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه چوبر (Ferulogo angulata) و ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی
ندا نایب زاده، یوسف جعفری آهنگری، فیروز صمدی، رضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.88 K)

41 بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه چوبر (Ferulago angulata) و ویتامین E بر پاسخ سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی
ندا نایب زاده، یوسف جعفری آهنگری، فیروز صمدی، رضا هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.19 K)