| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻌﻨﺎع ﺑﺮ روی ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
| بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 358.34 K | ||
| 2 | بررسی استفاده از سطوح مختلف نعناع بر روی فاکتورهای مربوط به رشد و خصوصیات لاشه در بلدرچین ژاپنی | |
| بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 70.57 K | ||
| 3 | بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه نعناع بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی | |
| بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.37 K | ||
| 4 | بررسی اثر سطوح مختلف یونجه بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی | |
| بهزاد کرمی، بابک امین زاده، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 78.89 K | ||