نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻌﻨﺎع ﺑﺮ روی ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی | |
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 358.34 K | ||
2 | بررسی استفاده از سطوح مختلف نعناع بر روی فاکتورهای مربوط به رشد و خصوصیات لاشه در بلدرچین ژاپنی | |
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 70.57 K | ||
3 | بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه نعناع بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی | |
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.37 K | ||
4 | بررسی اثر سطوح مختلف یونجه بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی | |
بهزاد کرمی، بابک امین زاده، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.89 K |