نویسنده =
تعداد مقالات: 13

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻌﻨﺎع ﺑﺮ روی ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 358.34 K

2 برآورد پارامترهای ژنتیکی مصرف خوراک در هفته های مختلف و ارتباط آن ها با وزن بدن در بلدرچین ژاپنی
نیلوفر نصیری فومنی، سعید زره داران، مجتبی آهنی آذری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.61 M

3 برآورد پارامترهای ژنتیکی وزن بدن در سنین مختلف در بلدرچین ژاپنی
نیلوفر نصیری فومنی، سعید زره داران، مجتبی آهنی آذری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.65 M

4 برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات وزن بدن در سنین مختلف در گوسفند مغانی
ابراهیم رجبی، مجتبی آهنی آذری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.25 M

5 بررسی اثرعوامل مادری بر پارامترهای ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان مغانی
ابراهیم رجبی، مجتبی آهنی آذری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.29 M

6 بررسی ارتباط ابعاد عضله سینه اندازه گیری شده توسط اولتراسونیک و ترکیب لاشه در بلدرچین ژاپنی
صدیقه اکبرنژاد نشلی، سعید زره داران، سعید حسنی، فیروز صمدی، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.47 M

7 پیش بینی وزن بدن و ترکیبات لاشه با استفاده از اطلاعات اولتراسونیک عضله سینه در بلدرچین ژاپنی
صدیقه اکبرنژاد نشلی، سعید زره داران، سعید حسنی، فیروز صمدی، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.47 M

8 پیش بینی تیترآنتی بادی برعلیه گلبول قرمز گوسفندی با استفاده ازوزن اندامهای حمایتی در بلدرچین ژاپنی
بتول اصغری، سعید زره داران، سعید حسنی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.65 M

9 پیش بینی پاسخ ایمنی برعلیه گلبول قرمزگوسفندی براساس شمار گلبول های سفیدخونی در بلدرچین ژاپنی
بتول اصغری، سعید زره داران، سعید حسنی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.62 M

10 اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی تخمگذار
خدیجه راحی، مصطفی یوسف الهی، هادی دادی پور، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 424.97 K

11 بررسی استفاده از سطوح مختلف نعناع بر روی فاکتورهای مربوط به رشد و خصوصیات لاشه در بلدرچین ژاپنی
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 70.57 K

12 بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه نعناع بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.37 K

13 بررسی اثر سطوح مختلف یونجه بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
بهزاد کرمی، بابک امین زاده، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.89 K