نویسنده =
تعداد مقالات: 13

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻌﻨﺎع ﺑﺮ روی ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاپنی
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.34 K)

2 برآورد پارامترهای ژنتیکی مصرف خوراک در هفته های مختلف و ارتباط آن ها با وزن بدن در بلدرچین ژاپنی
نیلوفر نصیری فومنی، سعید زره داران، مجتبی آهنی آذری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.61 MB)

3 برآورد پارامترهای ژنتیکی وزن بدن در سنین مختلف در بلدرچین ژاپنی
نیلوفر نصیری فومنی، سعید زره داران، مجتبی آهنی آذری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB)

4 برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات وزن بدن در سنین مختلف در گوسفند مغانی
ابراهیم رجبی، مجتبی آهنی آذری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

5 بررسی اثرعوامل مادری بر پارامترهای ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان مغانی
ابراهیم رجبی، مجتبی آهنی آذری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

6 بررسی ارتباط ابعاد عضله سینه اندازه گیری شده توسط اولتراسونیک و ترکیب لاشه در بلدرچین ژاپنی
صدیقه اکبرنژاد نشلی، سعید زره داران، سعید حسنی، فیروز صمدی، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.47 MB)

7 پیش بینی وزن بدن و ترکیبات لاشه با استفاده از اطلاعات اولتراسونیک عضله سینه در بلدرچین ژاپنی
صدیقه اکبرنژاد نشلی، سعید زره داران، سعید حسنی، فیروز صمدی، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.47 MB)

8 پیش بینی تیترآنتی بادی برعلیه گلبول قرمز گوسفندی با استفاده ازوزن اندامهای حمایتی در بلدرچین ژاپنی
بتول اصغری، سعید زره داران، سعید حسنی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB)

9 پیش بینی پاسخ ایمنی برعلیه گلبول قرمزگوسفندی براساس شمار گلبول های سفیدخونی در بلدرچین ژاپنی
بتول اصغری، سعید زره داران، سعید حسنی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.62 MB)

10 اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد بلدرچین ژاپنی تخمگذار
خدیجه راحی، مصطفی یوسف الهی، هادی دادی پور، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.97 K)

11 بررسی استفاده از سطوح مختلف نعناع بر روی فاکتورهای مربوط به رشد و خصوصیات لاشه در بلدرچین ژاپنی
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (70.57 K)

12 بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه نعناع بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
بابک امین زاده، بهزاد کرمی، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.37 K)

13 بررسی اثر سطوح مختلف یونجه بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
بهزاد کرمی، بابک امین زاده، یوسف جعفری آهنگری، الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.89 K)