نویسنده =
تعداد مقالات: 39

26 تعیین ارزش غذایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پوسته پسته خشک شده و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.52 K)

27 بررسی ترکیبات شیمیایی و کیفیت گوشت گوسفند بیدنبه و دنبه دار بومی ایران
علیرضا یوسفی؛ حمید کهرام؛ احمد زارع شحنه؛ علی نیکخواه؛ هما بهمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.92 K)

28 اثر زمان شروع تغذیه شیر جانشین روی عملکرد گوساله های هلشتاین
شهرزاد جزءقاسمی؛ یوسف روزبهان؛ علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

29 اثرات سطوح مختلف کنجاله آفتابگردان در جیره های پیش از زایش بر عملکرد تولیدی گاوهای هلشتاین تازه زا
مرتضی منصوریار؛ حمید امانلو؛ علی نیکخواه؛ کامران رضا یزدی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.25 K)

30 بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله آفتابگردان در جیره های پیش از زایش بر برخی متابولیت های خون گاوهای هلشتاین پیرامون زایش
مرتضی منصوریار؛ حمید امانلو؛ علی نیکخواه؛ کامران رضا یزدی؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.67 K)

31 مطالعه اثر پرتو تابی الکترون روی تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضد تغذیه ای پنبه دانه
ایمان علی بخشی؛ علی نیکخواه؛ پروین شورنگ؛ ابوالفضل زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.31 K)

32 اثرات پرتوهای یونساز بر ترکیبات ضد تغذیه ای و قابلیت هضم نشاسته و پروتئین دانه غلات و بقولات در جوجه های گوشتی
سبحان گلچین گله دونی؛ علی اصغر صادقی؛ علی نیکخواه؛ پروین شورنگ؛ اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.59 K)

33 مطالعه ی تاثیر وزن لاشه بر کیفیت گوشت و فراسنجه های چربی پلاسمای گوسفندان نر شال
علیرضا یوسفی؛ حمید کهرام؛ احمد زارع شحنه؛ علی نیکخواه؛ هما بهمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.93 K)

34 رابطه بین عوامل خوراکی، چربی شیر و نسبت چربی به پروتئین شیر در گله های شیری هلشتاین
مینا وزیری گهر؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.46 K)

35 تغییرات مواد مغذی جیره گاوهای شیرده در طول دوره شیردهی
مینا وزیری گهر؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (684.12 K)

36 ترکیبات ضد تغذیه ای و تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام کنجاله منداب بومی عمل آوری شده با میکروویو
روح اله ابراهیمی محمودآبادی؛ علی نیکخواه؛ علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (735.5 K)

37 اثر پرتوتابی الکترون بر ترکیبات شیمیایی و روند تجزیه پذیری مادۀ خشک کاه گندم
محمدرضا دباغچیان؛ پروین شورنگ؛ علی نیکخواه؛ نیما ایلا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.99 K)

38 اثرات پرتو تابی میکرویو بر محتوی گوسیپول و روند تجذیه پذیری پروتئین پنبه دانه
مهدی تقی نژاد رودنبه؛ علی نیکخواه؛ علی اصغر صادقی؛ روح الله ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.37 K)

39 مطالعه تاثیر نسبت های متفاوت نیتروژن آمونیاکی به نیتروژن پپتیدی (NH3-N/Pep-N) در مایع شکمبه گاوهای شیری بر قابلیت هضم مواد مغذی و ساخت پروتئین میکروبی
مهدی کاظمی بن چناری؛ کامران رضا یزدی؛ علی نیکخواه؛ حمید کهرام؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.08 K)