نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﯽ، ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﺋﯽ و ارزش ﻏﺬاﺋﯽ اﺳﭙﺮس
بهروز نجف نژاد، سید مهدی طباطبائی، علی رضائی، احمد احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 214.34 K

2 بررسی اثر مرحله رشد بر ترکیب شیمیایی، صفات زراعی و ارزش غذایی شبدر ایرانی در چین سوم
بهروز نجف نژاد، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده، حسن فضائلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.21 M

3 اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ
بهروز نجف نژاد، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده، حسن علی عربی، امیر رضا صفائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M

4 همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro
محمد مهدی طباطبائی، بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 491.16 K

5 مقایسه اثر تغذیه منابع سلنیوم آلی و معدنی در جیره های محتوی سطوح بالای پنبه دانه بر پاسخ آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین شیرده
بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، علی اصغر بهاری، اکبر تقی زاده، داریوش علیپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 345.9 K

6 مقایسه اثر تغذیه منابع نانو سلنیوم و سلنیت سدیم در جیره های حاوی درصد بالای پنبه دانه بر پاسخ آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین شیرده
بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، داریوش علیپور، اکبر تقی زاده، علی اصغر بهاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 351.41 K