• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺘﺮ ﺗﮏ ﮐﻮﻫﺎﻧﻪ در ﻻﺷﻪ ﻫﺎی ﻧﺮ و ﻣﺎده ﻃﯽ دوره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوار
زهرا عبادی، مرجان برازجانی، سید فضل ا... موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.17 K

2 ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک کوهانه در لاشه ها نر و ماده طی دوره های مختلف پروار
زهرا عبادی، مرجان برازجانی، فضل الله موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.15 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب