• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 1

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺘﺮ ﺗﮏ ﮐﻮﻫﺎﻧﻪ در ﻻﺷﻪ ﻫﺎی ﻧﺮ و ﻣﺎده ﻃﯽ دوره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوار
زهرا عبادی، مرجان برازجانی، سید فضل ا... موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.17 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب