صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
11
1
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
محمدعلی طالبی، محمود وطن خواه، مرتضی کرمی، احمد میرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (373.69 K)
2
تأثیر سکوم برداری خروس های بالغ بر مقدار انرژی قابل متابولیسم کنجاله منداب
علی نوری امامزاده، اکبر یعقوبفر، علی اصغر صادقی، احمد میرهادی، محمد چمنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.22 K)
3
تعیین انواع انرژی قابل متابولیسم دانه سورگوم بومی سیستان و بلوچستان برای طیور
علی اصغر جوان، هوشنگ لطف الهیان، احمد میرهادی، مسعود عرب ابوسعدی، جواد ضمیری، ابراهیم روغنی، محمود شیوازاد، مهدی امتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (224.15 K)
4
تعیین ارزش غذایی سطوح مختلف علف خارشتر در خوراک دام با استفاده از فن تولید گاز
جعفر باشتینی، احمد قدرت نما، حسن فضائلی، احمد میرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.07 K)
5
تعیین انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب پودرکرم خاکی در مقایسه با پودر ماهی (داخلی و وارداتی)
زهرا عبادی، احمد میرهادی، اکبر یعقوب فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (434.65 K)
6
بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (423.54 K)
7
ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی علوفه سیب زمینی ترشی در مراحل مختلف برداشت
حسن فضائلی، کیوان کرکودی، مرتضی عرب نصرت آبادی، احمد میرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.47 K)
8
تعیین فاصله ژنتیکی جمیت های زنبور عسل منطقه مرکزی ایران با استفاده از مارکر RAPD
نعمت اله اسدی، سعید اسماعیل خانیان، علی اکبر قره داغی، اردشیر نجاتی، احمد میرهادی، غلامحسین طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (397.67 K)
9
تغییرات ترکیب اسیدهای چرب لاشه بره های لری بختیاری
محمدعلی طالبی، محمود وطن خواه، احمد میرهادی، مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.43 K)
10
تعیین قابلیت هضم روده ای و ناپدیدشوندگی شکمبه ای متیونین به روش کیسه های نایلونی متحرک در مکمل های متیونین محافظت شده
محمدحسین پالیزدار، حمید امانلو، ابوالحسن صادقی پناه، احمد میرهادی، حمیدرضا محمدیان تبریزی، رستم پهلوان، صالح الماسی، وحید قدیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.2 K)
11
ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
حمید ربانی، احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.81 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه