صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
36
26
جایگزینی کاه کلزا فرآوری شده با یونجه و تاثیر آن بر رفتار مصرف خوراک، pH و جمعیت تک یاخته های شکمبه گوساله های نر پرواری هلشتاین
محسن قیاسوند، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (525.96 K)
27
مطالعه تاثیر جو و ذرت آسیاب شده و غلطک خورده با بخار بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین شیرخوار
نغمه جلالی فراهانی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی، مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (288.25 K)
28
بررسی اثر افزودنی های میکروبی سیلو بر شاخص های تخمیری سیلوی ذرت
فاطمه کاظمی، ابوالفضل زالی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.45 K)
29
تاثیر منابع مختلف عنصر روی بر پاسخ های ایمنی سلولی گاوهای شیرده در اوایل دوره شیردهی
مهدی نعمت پور، کامران رضایزدی، مهدی گنج خانلو، آرمین توحیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (460.11 K)
30
تاثیر منابع مختلف عنصر روی بر سلول های سفید خون گاوهای شیرده در اوایل دوره شیردهی
مهدی نعمت پور، کامران رضایزدی، مهدی گنج خانلو، آرمین توحیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (497.07 K)
31
آیا افزودن اسید آمینه لیزین و متیونین و سطح پروتئین خام استارتر بر رشد اسکلتی گوساله های شیرخوار مؤثر است؟
مینو نیرومند، کامران رضایزدی، مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (577.62 K)
32
تاثیر سطح پروتئین خام استارتر و افزودن برخی از اسیدهای آمینه بر افزایش وزن و راندمان رشد گوساله های شیرخوار
مینو نیرومند، کامران رضایزدی، مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (558.95 K)
33
مقایسه برخی از فراسنجه های خونی در گوساله های نر هلشتاین تغذیه شده با دانه جو فرآوری شده با اسیدهای آلی
مهدی نعمت پور، کامران رضایزدی، مهدی دهقان بنادکی، ایوب لکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (310.35 K)
34
فرآوری دانه جو با اسید لاکتیک موجب افزایش قابلیت هضم ظاهری مواد مغذیی در گاو می شود
ایوب لکی، مهدی دهقان بنادکی، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (300.56 K)
35
اثرات روغن های گیاهی غنی از 6-18:2n (اسید لینولئیک) روی تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب شیر در گاوهای شیرده: متاآنالیز و متارگرسیون
مینا وزیری گهر، کامران رضایزدی، مهدی دهقان بنادکی، اردشیر نجاتی جوارمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (427.61 K)
36
بررسی اثر افزودن منابع روغنی با پروفیل متفاوت اسیدهای چرب بر متابولیسم و جمعیت میکروبی شکمبه در محیط برون تنی
حامد خلیل وندی بهروزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی، محمد غفارزاده، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (549.1 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2