نویسنده =
تعداد مقالات: 12

1 تعیین ارزش غذایی علوفه ماشک پانونیکا (Vicia pannonica) در استان کردستان
رحمن ابن عباسی، صالح صالحی، سرحد بهرامی، مهرانگیز حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.25 MB)

2 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ساقه و طوقه آفتابگردان به روش In vivo & In vitro در کردستان
رحمن ابن عباسی، حسن فضایلی، صالح صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

3 قابلیت هضم و تجزیه پذیری ارقام مختلف کاه کلزا به روش In vivo , In vitro و In situ در کردستان
رحمن ابن عباسی، مریم بداغی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

4 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ بلوط در مناطق جنگلی و نقش آن در تغذیه بز مرخز
رحمن ابن عباسی، حسن فضایلی، کامبیز کامکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

5 تعیین ارزش غذایی بوتۀ خشک گرمک و کدوآجیلی استان کردستان
ستار کاکه خانیان، صالح صالحی، رحمن ابن عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.09 K)

6 تغذیه قسمتهای هوایی گیاه سیب زمینی در پرواربندی بره های در حال رشد کردی
صالح صالحی، حمید رضا بهمنی، رحمن ابن عباسی، ستار کاکه خانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.07 K)

7 خصوصیات تولیدی دو تیپ گوسفند کردی
فرهاد خزدوزی، محمد ابراهیم حسنی نژاد، حمیدرضا بهمنی، رحمن ابن عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

8 بررسی عملکرد تولید مثلی گاوهای کردی در شرایط روستایی
صالح صالحی، حمیدرضا بهمنی، رحمن ابن عباسی، شیوا مفاخری، محمد نصیری میرعزیزی، ستار کاکه خانی، کامبیز کامگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.24 K)

9 اثر نسبت های مختلف رقیق سازی بر کیفیت سیمین تازه بز مرخز
شیوا مفاخری، حسن صادقی پناه، صالح صالحی، رحمن ابن عباسی، رضا بهمراه، بهروز خلیلی، مرتضی جعفراوغلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.34 K)

10 استفاده از سطوح مختلف غده سیب زمینی خام مازاد بر مصرف انسانی بر عملکرد پرواری بره های نر کردی
رحمن ابن عباسی، صالح صالحی، شیوا مفاخری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.63 K)

11 اثر سطوح مختلف ماشک علوفه ای (Vicia pannonica) بر عملکرد پرواری بره های نر کردی
فرزاد مرادی، رحمن ابن عباسی، فرشید فتاح نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.34 K)

12 بررسی وضعیت مدیریت تغذیه در واحد های پرورش گاو شیری در استان کردستان
صالح صالحی، حمیدرضا بهمنی، رحمن ابن عباسی، محمد خضری، شیوا مفاخری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (499.04 K)