نویسنده =
تعداد مقالات: 29

1 اثرات دارچین و آلوئه ورا در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
ساناز نوروزی؛ علی اصغر صادقی؛ پروین شورنگ؛ محمد چمنی؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.63 MB)

2 ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎی ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺳﮑﻮم ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺎرﮐﺮ ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ ﻣﺘﺎﺛﺮ از ﻧﻮع ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻣﺼﺮﻓﯽ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حمیدرضا علی اکبر پور؛ محمد چمنی؛ قدرت رحیمی؛ علی اصغر صادقی؛ دردی قوجق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

3 مقایسه اثرات پرتوهای مختلف بر کیفیت پروتئین کنجاله کلزا
سادیه جلیلیان؛ پروین شورنگ؛ فرشید فتاح نیا؛ علی اصغر صادقی؛ علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

4 استفاده از پرتوتابی گاما برای عملآوری کنجاله دانه های روغنی
پروین شورنگ؛ علی اصغر صادقی؛ غلامرضا رئیسعلی؛ هادی فتح اللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.79 K)

5 تاثیر افزودن آنتی اکسیدان ( ویتامین E ) به رقیق کننده پراکسیداسیون لیپیدها در اسپرم گاو
مونا متمنی؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ حمید غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

6 تأثیر سکوم برداری خروس های بالغ بر مقدار انرژی قابل متابولیسم کنجاله منداب
علی نوری امامزاده؛ اکبر یعقوبفر؛ علی اصغر صادقی؛ احمد میرهادی؛ محمد چمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.22 K)

7 تغییرات فراوانی نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در دوازدهه، ژوژنوم، ایلئوم و روده کور جوجه های گوشتی
علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.23 K)

8 تشخیص همزمان باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس و کلستریدیوم در روده جوجه های گوشتی با استفاده از یک Duplex PCR اختصاصی
علیرضا صیداوی؛ ضیاءالدین میرحسینی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.83 K)

9 بهینه سازی واکنش زنجیرهای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
ضیاءالدین میرحسینی؛ علیرضا صیداوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.53 K)

10 اثرات تزریق آمینواسیدها، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم مرغ های جوجه کشی بر ریخت شناسی روده و عملکرد جوجه های گوشتی
ناصر موسوی؛ محمود شیوازاد؛ محمد چمنی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (228.79 K)

11 اثرات پرتوتابی گاما بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه گاو
علی نیکخواه؛ پروین شورنگ؛ احمد زارع؛ غلامرضا رئیسعلی؛ علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.22 K)

12 اثر سطوح محتلف هیدروکسی تولوئن بوتیله بر فراسنجه های کیفی پس از انجماد منی قوچهای نژاد زندی
فرزاد نظریان هفت چشمه؛ محمد نوری؛ ناصر امام جمعه؛ علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.45 K)

13 اثرات دارچین و آلوئه ورا در جیره بر غلظت گلوکز و انسولین سرم جوجه های گوشتی
ساناز نوروزی؛ علی اصغر صادقی؛ محمد چمنی؛ حمیدرضا خدایی؛ رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272 K)

14 اثرات پرتوهای یونساز بر ترکیبات ضد تغذیه ای و قابلیت هضم نشاسته و پروتئین دانه غلات و بقولات در جوجه های گوشتی
سبحان گلچین گله دونی؛ علی اصغر صادقی؛ علی نیکخواه؛ پروین شورنگ؛ اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.59 K)

15 بررسی تأثیر محدودیت خوراک و مکمل پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی مداحیان؛ علی اصغر صادقی؛ پروین شورنگ؛ پیروز شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.86 K)

16 تأثیر پری بیوتیک بر پایه مانان الیگوساکارید و بتا گلوکان بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراکی
علی مداحیان؛ علی اصغر صادقی؛ پروین شورنگ؛ مهدی امین افشار؛ پیروز شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.89 K)

17 تأثیر پریبیوتیک تکنوموس بر فلور میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی در معرض باکتری سالمونلا انتریتیدیس
علی مداحیان؛ علی اصغر صادقی؛ جاوید امینی؛ فائزه منشی زاده؛ پیروز شاکری؛ پوریا دادور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.71 K)

18 بررسی اثرسطوح مختلف تغذیه درون تخم مرغی وتغذیه جیره ای عصاره خارمریم برعملکردجوجه گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
ملیحه مروت؛ محمد چمنی؛ ابوالفضل زارعی؛ علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.12 K)

19 بررسی تأثیر باکتری سالمونلا انتریتیدیس بر فلورمیکروبی و مورفولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراک
علی مداحیان؛ علی اصغر صادقی؛ جاوید امینی؛ فائزه منشی زاده؛ پیروز شاکری؛ پوریا دادور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.7 K)

20 تأثیر سطوح مختلف تغذیه درون تخم مرغی و تغذیه جیره ای عصاره خار مریم بر تغیرات دمای بدن جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
ملیحه مروت؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ ابوالفضل زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.75 K)

21 بررسی اثر بتائین بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت سطوح مختلف کل جامدات محلول در آب شرب طبیعی
مسعود مستشاری؛ علی اصغر صادقی؛ سعید اسماعیل خانیان؛ جعفر احمدی؛ علی شاپوزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.14 K)

22 بررسی اثر بتائین بر آب مصرفی، درصد تلفات و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت سطوح مختلف TDS در آب شرب طبیعی
مسعود مستشاری؛ علی اصغر صادقی؛ سعید اسماعیل خانیان؛ جعفر احمدی؛ علی شاپوزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (476.25 K)

23 تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام نقاله گوجه فرنگی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی؛ ناصر ماهری سیس؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.96 K)

24 تاثیر واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی بر روند تجذیه پذیری پروتئین های کنجاله سویا
رامین سلامت دوست؛ محمد چمنی؛ علی اصغر صادقی؛ میرزا علی آقا زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.23 K)

25 اثر پرتوتابی الکترون بر تجزیه پذیری دیواره سلولی کاه گندم و مصرف خوراک بره های پرواری
پروین شورنگ؛ علی اصغر صادقی؛ وحید جوکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.77 K)