نویسنده =
تعداد مقالات: 29

-449 اثرات دارچین و آلوئه ورا در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
ساناز نوروزی، علی اصغر صادقی، پروین شورنگ، محمد چمنی، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.63 MB)

-448 ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢ ﻫﺎی ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺳﮑﻮم ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺎرﮐﺮ ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮏ ﻣﺘﺎﺛﺮ از ﻧﻮع ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻣﺼﺮﻓﯽ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
حمیدرضا علی اکبر پور، محمد چمنی، قدرت رحیمی، علی اصغر صادقی، دردی قوجق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-447 مقایسه اثرات پرتوهای مختلف بر کیفیت پروتئین کنجاله کلزا
سادیه جلیلیان، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اصغر صادقی، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

-446 استفاده از پرتوتابی گاما برای عملآوری کنجاله دانه های روغنی
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، غلامرضا رئیسعلی، هادی فتح اللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.79 K)

-445 تاثیر افزودن آنتی اکسیدان ( ویتامین E ) به رقیق کننده پراکسیداسیون لیپیدها در اسپرم گاو
مونا متمنی، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، حمید غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-444 تأثیر سکوم برداری خروس های بالغ بر مقدار انرژی قابل متابولیسم کنجاله منداب
علی نوری امامزاده، اکبر یعقوبفر، علی اصغر صادقی، احمد میرهادی، محمد چمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.22 K)

-443 تغییرات فراوانی نسبی باکتری های جنس بیفیدوباکتریوم در دوازدهه، ژوژنوم، ایلئوم و روده کور جوجه های گوشتی
علیرضا صیداوی، ضیاءالدین میرحسینی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.23 K)

-442 تشخیص همزمان باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس و کلستریدیوم در روده جوجه های گوشتی با استفاده از یک Duplex PCR اختصاصی
علیرضا صیداوی، ضیاءالدین میرحسینی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.83 K)

-441 بهینه سازی واکنش زنجیرهای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
ضیاءالدین میرحسینی، علیرضا صیداوی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، رضا پورصیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.53 K)

-440 اثرات تزریق آمینواسیدها، کربوهیدرات و اسید بوتیریک در تخم مرغ های جوجه کشی بر ریخت شناسی روده و عملکرد جوجه های گوشتی
ناصر موسوی، محمود شیوازاد، محمد چمنی، هوشنگ لطف الهیان، علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (228.79 K)

-439 اثرات پرتوتابی گاما بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه گاو
علی نیکخواه، پروین شورنگ، احمد زارع، غلامرضا رئیسعلی، علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.22 K)

-438 اثر سطوح محتلف هیدروکسی تولوئن بوتیله بر فراسنجه های کیفی پس از انجماد منی قوچهای نژاد زندی
فرزاد نظریان هفت چشمه، محمد نوری، ناصر امام جمعه، علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.45 K)

-437 اثرات دارچین و آلوئه ورا در جیره بر غلظت گلوکز و انسولین سرم جوجه های گوشتی
ساناز نوروزی، علی اصغر صادقی، محمد چمنی، حمیدرضا خدایی، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272 K)

-436 اثرات پرتوهای یونساز بر ترکیبات ضد تغذیه ای و قابلیت هضم نشاسته و پروتئین دانه غلات و بقولات در جوجه های گوشتی
سبحان گلچین گله دونی، علی اصغر صادقی، علی نیکخواه، پروین شورنگ، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.59 K)

-435 بررسی تأثیر محدودیت خوراک و مکمل پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، پروین شورنگ، پیروز شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.86 K)

-434 تأثیر پری بیوتیک بر پایه مانان الیگوساکارید و بتا گلوکان بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراکی
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، پروین شورنگ، مهدی امین افشار، پیروز شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.89 K)

-433 تأثیر پریبیوتیک تکنوموس بر فلور میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی در معرض باکتری سالمونلا انتریتیدیس
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، جاوید امینی، فائزه منشی زاده، پیروز شاکری، پوریا دادور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.71 K)

-432 بررسی اثرسطوح مختلف تغذیه درون تخم مرغی وتغذیه جیره ای عصاره خارمریم برعملکردجوجه گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
ملیحه مروت، محمد چمنی، ابوالفضل زارعی، علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.12 K)

-431 بررسی تأثیر باکتری سالمونلا انتریتیدیس بر فلورمیکروبی و مورفولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراک
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، جاوید امینی، فائزه منشی زاده، پیروز شاکری، پوریا دادور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.7 K)

-430 تأثیر سطوح مختلف تغذیه درون تخم مرغی و تغذیه جیره ای عصاره خار مریم بر تغیرات دمای بدن جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
ملیحه مروت، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، ابوالفضل زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.75 K)

-429 بررسی اثر بتائین بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت سطوح مختلف کل جامدات محلول در آب شرب طبیعی
مسعود مستشاری، علی اصغر صادقی، سعید اسماعیل خانیان، جعفر احمدی، علی شاپوزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.14 K)

-428 بررسی اثر بتائین بر آب مصرفی، درصد تلفات و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت سطوح مختلف TDS در آب شرب طبیعی
مسعود مستشاری، علی اصغر صادقی، سعید اسماعیل خانیان، جعفر احمدی، علی شاپوزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (476.25 K)

-427 تعیین روند تجذیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام نقاله گوجه فرنگی خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی، ناصر ماهری سیس، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.96 K)

-426 تاثیر واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی بر روند تجذیه پذیری پروتئین های کنجاله سویا
رامین سلامت دوست، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، میرزا علی آقا زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.23 K)

-425 اثر پرتوتابی الکترون بر تجزیه پذیری دیواره سلولی کاه گندم و مصرف خوراک بره های پرواری
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، وحید جوکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.77 K)