نویسنده =
تعداد مقالات: 23

1 اثرات دارچین و آلوئه ورا در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
ساناز نوروزی، علی اصغر صادقی، پروین شورنگ، محمد چمنی، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.63 MB)

2 تعیین اثر پرتوتابی الکترون بر اتصال باکتریهای تجزیه کننده الیاف کاه جو با استفاده از روشهای مولکولی و ایزوتوپی
پروین شورنگ، حامد زرگران اصفهانی، میراحمد موسوی شلمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.46 K)

3 مقایسه اثرات پرتوهای مختلف بر کیفیت پروتئین کنجاله کلزا
سادیه جلیلیان، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اصغر صادقی، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

4 استفاده از پرتوتابی گاما برای عملآوری کنجاله دانه های روغنی
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، غلامرضا رئیسعلی، هادی فتح اللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.79 K)

5 اثر پرتوتابی بر ترکیبات شیمیایی و غلظت ایمونوگلوبولین G آغوز
الهه سادات امینی رباطی، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

6 اثر پرتوهای گاما و الکترون بر باکتری اشریشیا کلی در جیره جوجه های گوشتی
سعید یخکشی، شعبان رحیمی، پروین شورنگ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.47 K)

7 اثرات پرتوتابی گاما بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه گاو
علی نیکخواه، پروین شورنگ، احمد زارع، غلامرضا رئیسعلی، علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.22 K)

8 بررسی تاثیر پرتوتابی با اشعه گاما و تابش الکترون برناپدید شدن شکمبه ای پروتئین کنجاله آفتابگردان با استفاده از تکنیک الکتروفورز ژل پلی آکریلامید
فرزاد قنبری، تقی قورچی، پروین شورنگ، هرمز منصوری، نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.85 K)

9 تأثیر روشهای عمل آوری حرارتی و پرتوتابی بر مقدار گوسیپول کنجاله پنبه دانه
فرزاد قنبری، تقی قورچی، پروین شورنگ، هرمز منصوری، نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.99 K)

10 مطالعه اثر پرتو تابی الکترون روی تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضد تغذیه ای پنبه دانه
ایمان علی بخشی، علی نیکخواه، پروین شورنگ، ابوالفضل زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.31 K)

11 اثرات پرتوهای یونساز بر ترکیبات ضد تغذیه ای و قابلیت هضم نشاسته و پروتئین دانه غلات و بقولات در جوجه های گوشتی
سبحان گلچین گله دونی، علی اصغر صادقی، علی نیکخواه، پروین شورنگ، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.59 K)

12 بررسی تأثیر محدودیت خوراک و مکمل پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، پروین شورنگ، پیروز شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.86 K)

13 تأثیر پری بیوتیک بر پایه مانان الیگوساکارید و بتا گلوکان بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراکی
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، پروین شورنگ، مهدی امین افشار، پیروز شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.89 K)

14 غلظت ایمونوگلوبولین های آغوز گاو پرتوتابی شده طی مدت نگهداری
پروین شورنگ، مریم کاظمی، مهدی بهگر، حامد عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.19 K)

15 اثر پرتوتابی الکترون کنجاله های سویا و کلزا بر عملکرد گاو های شیرده هلشتاین
مجید جعفری فروشانی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، پروین شورنگ، مهدی دهقان، ابراهیم قاسمی، امین اکبریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.93 K)

16 اثر پرتوتابی الکترون بر تجزیه پذیری دیواره سلولی کاه گندم و مصرف خوراک بره های پرواری
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، وحید جوکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.77 K)

17 مقایسه اثرات پرتوتابی و انجماد برکیفیت آغوز
الهه امینی رباطی، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.17 K)

18 مطالعه روند تجزیه پذیری پروتئین دانه سویای عمل آوری شده با روش های فیزیکی با کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید
امین اکبریان، مجید جعفری، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مهدی دهقان بنادکی، پروین شورنگ، ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.69 K)

19 پاسخ های تولید گاوهای شیرده هلشتاین به دانه سویای فرآیند شده با روش های فیزیکی
امین اکبریان، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مهدی دهقان بنادکی، پروین شورنگ، ابراهیم قاسمی، مجید جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.35 K)

20 اثر پرتوتابی گاما بر روی تجزیه پذیری پروتئن خام دانه جو با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ )
شهرام میرشادی، اکبر تقی زاده، پروین شورنگ، پروین صارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.99 K)

21 تاثیر کنجاله پنبه دانه فرآوری شده با تیمارهای حرارت و پرتو الکترون بر متابولیت های خونی و عملکرد بره های شال
فرزاد قنبری، تقی قورچی، پروین شورنگ، هرمز منصوری، نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (720.73 K)

22 اثر پرتوتابی الکترون بر ترکیبات شیمیایی و روند تجزیه پذیری مادۀ خشک کاه گندم
محمدرضا دباغچیان، پروین شورنگ، علی نیکخواه، نیما ایلا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.99 K)

23 اثر پرتوتابی گاما و الکترون بر ترکیبات ضد تغذیه ای کنجاله سویا
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، علی سرلک، محمود تهامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.41 K)