صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
6
1
بررسی عملکرد نیتروژن پودر ماهی ،تفاله گندم، کنجاله سویا و سویای فراوری شده در نشخوارکنندگان با استفاده از دو روش سه مرحله ی آنزیمی و CNCPS
لیلا حیدری، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (117.52 K)
2
بررسی تفاله ی گندم، سویا و سویای فراوری شده با دو روش سه مرحله ی آنزیمی و روش تخمین نیمه عمر تولید گاز و تولید نیتروژن میکروبی
لیلا حیدری، محسن دانش مسگران، زینب موسویان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (136.2 K)
3
اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و سالبوتامول بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره های پرواری
حمیرا قاسمی، مسیح اله فروزمند، اصغر نقی ها، مصطفی محقق دولت آبادی، لیلا حیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.95 K)
4
بررسی اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده و سالبوتامول بر خصوصیات الشه بره های پرواری نژاد بهمئی
حمیرا قاسمی، مسیج اله فروزمند، محمدرضا بحرینی بهزادی، علی نقی کشتکاران، لیلا حیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (482.58 K)
5
اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و متیونین محافظت شده برعملکرد بره های پرواری
لیلا حیدری، مسیح اله فروزمند، محمدرضا بحرینی بهزادی، اصغر نقی ها، حمیرا قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (331.18 K)
6
اثر تغذیه مکمل چربی محافظت شده سویا و متیونین محافظت شده بر قابلیت هضم مواد مغذی در بره های پرواری نژاد بهمئی
لیلا حیدری، مسیح اله فروزمند، محمدرضا بحرینی بهزادی، اصغر نقی ها، حمیرا قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (336.65 K)