نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 استفاده از پرتوتابی گاما برای عملآوری کنجاله دانه های روغنی
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، غلامرضا رئیسعلی، هادی فتح اللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.79 K)

2 اثرات پرتوتابی گاما بر تجزیه پذیری پروتئین کنجاله سویا در شکمبه گاو
علی نیکخواه، پروین شورنگ، احمد زارع، غلامرضا رئیسعلی، علی اصغر صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1007.22 K)

3 اثرات فرآوری با اتوکلاو و پرتوتابی گاما بر قابلیت هضم ظاهری اسیدهای آمینه کنجاله سویا با روش نمونه گیری از ایلئوم در جوجه خروس های مادر گوشتی
محمد مولایی، فرهاد فرودی، محمد چمنی، حسین جانمحمدی، غلامرضا رئیسعلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.45 K)