صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
11
1
استفاده از اکسید کرم (Cr2O3) به منظور تخمین ماده ی خشک مصرفی در گوسفند و بز
موسی زرین، علی محرری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
372.29 K
2
بررسی میزان وقوع تخمک گذاری منفرد و مضاعف در تخمدان های راست و چپ میش ها و بزهای بومی استان کهگیلویه و بویراحمد
جواد حبیبی زاده، حامد کرمی شبانکاره، موسی زرین، مصطفی محقق دولت آبادی، مرتضی نیکبخت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
442.73 K
3
تاثیر سن بر ساختارآناتومی، ریخت شناسی و عمق نفوذ سرویکس در گوسفندان نژاد سنجابی
حامد کرمی شبانکاره، جواد حبیبی زاده، موسی زرین، مصطفی محقق دولت آبادی، امیر احمدپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
377.72 K
4
تعیین زمان ماندگاری خوراک مصرفی در دستگاه گوارش حیوانات مختلف با استفاده از شاخص اکسید کروم
امیر احمد پور، موسی زرین، جواد حبیبی زاد، علی محرری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
297.55 K
5
مقایسه گوشت شتر و گوشت گوساله از نظرکیفیت و ترکیبات شیمیایی
امیر احمدپور، مرتضی رضایی ثانی، موسی زرین، جواد حبیبی زاد، رحمان یوسفی، رضا صدیقی وثاق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
466.85 K
6
مقایسه ترکیبات فیزیکوشیمیایی شیر شتر، گاو، گوسفند و بز
امیر احمدپور، سعید اصولی، موسی زرین، جواد حبیبی زاد، بهروز نجف نژاد اروجکندی، رضا صدیقی وثاق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
360.38 K
7
اثر همزمان دستکاری فراسنجه های خونی و هورمون ها و القای ورم پستان بر بیانmRNA ژن های ۀنتی اکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری
موسی زرین، امیر احمدپور، روبرت بروکمایر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
655.92 K
8
تأثیر تغذیه ی سطوح متفاوت دانه گلرنگ بر فراسنجه های تخمیری شکمبه شتر جمّاز
امیر احمدپور، زهرا حسن پور، موسی زرین، سیدکاظم دوست محمدی، سعید اصولی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
419.3 K
9
تأثیر پیاده روی طولانی مدت (کوچ) بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری
موسی زرین، میثم سنگین آبادی، ماهرخ نوری، امیر احمدپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
321.23 K
10
مقایسه قابلیت هضم ظاهری اندازه گیری شده جیره های مختلف با استفاده از نشانگر خاکستر نامحلول در اسید (AIA) و مشاهده مستقیم
موسی زرین، علی محرری، ابراهیم اسدی خشویی، امیر احمدپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
300.78 K
11
تعیین زمان ماندگاری خوراک مصرفی در دستگاه گوارش حیوانات مختلف با استفاده از شاخص پلی اتیلن گلایکول
موسی زرین، علی محرری، امیر احمدپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
275.82 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه