نویسنده =
تعداد مقالات: 14

1 تعیین نیاز متیونین و مجموع اسیدهای آمینه گوگرددار مرغ های لگهورن (های لاین W36) سفید در طی چرخه اول تولید
علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبائی، پویا زمانی، رضا ناصری هرسینی، مرتضی افتخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.17 K)

2 تعیین کاهش ارزش غذایی یونجه از زمان درو تا زمان مصرف در شهرستان همدان
عبدالحسین معیر، محمد مهدی طباطبائی، حسن فضائلی، علی اصغر ساکی، حسین شفیعی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

3 بررسی اثر رشد جبرانی بر خصوصیات لاشه در بره های نر در حال رشد کردی
رضا صفری، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، احمد احمدی، فاطمه بانکی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.92 K)

4 اثر سطوح مختلف کبالت جیره بر غلظت ویتامین B12پلاسما بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبائی، داریوش علیپور، احمد احمدی، زهرا زمانی، نسترن ایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.5 K)

5 اثر مکمل کبالت بر عملکرد تولیدی بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، احمد احمدی، رضا ناصری، محسن بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.91 K)

6 تعیین قابلیت هضم سطوح مختلف گندم بوجاری ضایعاتی در جیره گوسفند مهربان
خلیل زابلی، حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، علی حاتمی، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (519.77 K)

7 اثر اوره بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی در گوسفند
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، حمیدرضا آریا، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، خلیل زابلی، علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.24 K)

8 اثر فرآیند مکانیکی بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی و جیره محتوی آن در گوسفند مهربان
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، حمیدرضا آریا، خلیل زابلی، علی حسینی سیر، مهناز شادروح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.44 K)

9 اثر اوره بر قابلیت هضم دانه گندم بوجاری پرک شده درگوسفند نژاد مهربان
حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، خلیل زابلی، علی حاتمی، نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (478.74 K)

10 همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro
محمد مهدی طباطبائی، بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.16 K)

11 کاربرد خرمای نامرغوب در جیره غذایی بزغاله های در حال رشد تالی هرمزگان
فیروز عسکری، محمد مهدی طباطبائی، کامران رضا یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.54 K)

12 مقایسه دو سطح دانه جو و دو منبع ازته بر روی قابلیت هضم مواد مغذی جیره گوسفند مهربان
داریوش علیپور، شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حاتمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.62 K)

13 تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی حاتمی، علی رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.07 K)

14 بررسی اثر مدت محدودیت خوراک دهی بر رشد جبرانی در بره های کردی (الگوی رشد و خوراک مصرفی)
رضا صفری، محمد مهدی طباطبائی، احمد احمدی، منوچهر سوری، علی اصغر ساکی، فاطمه بانکی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)