نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 14 | ||
1 | تعیین نیاز متیونین و مجموع اسیدهای آمینه گوگرددار مرغ های لگهورن (های لاین W36) سفید در طی چرخه اول تولید | |
علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبائی، پویا زمانی، رضا ناصری هرسینی، مرتضی افتخاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.17 K) | ||
2 | تعیین کاهش ارزش غذایی یونجه از زمان درو تا زمان مصرف در شهرستان همدان | |
عبدالحسین معیر، محمد مهدی طباطبائی، حسن فضائلی، علی اصغر ساکی، حسین شفیعی ورزنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) | ||
3 | بررسی اثر رشد جبرانی بر خصوصیات لاشه در بره های نر در حال رشد کردی | |
رضا صفری، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، احمد احمدی، فاطمه بانکی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.92 K) | ||
4 | اثر سطوح مختلف کبالت جیره بر غلظت ویتامین B12پلاسما بره های نر مهربان | |
شهاب بیشه سری، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبائی، داریوش علیپور، احمد احمدی، زهرا زمانی، نسترن ایزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.5 K) | ||
5 | اثر مکمل کبالت بر عملکرد تولیدی بره های نر مهربان | |
شهاب بیشه سری، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، احمد احمدی، رضا ناصری، محسن بیات | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.91 K) | ||
6 | تعیین قابلیت هضم سطوح مختلف گندم بوجاری ضایعاتی در جیره گوسفند مهربان | |
خلیل زابلی، حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، علی حاتمی، علی حسینی سیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (519.77 K) | ||
7 | اثر اوره بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی در گوسفند | |
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، حمیدرضا آریا، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، خلیل زابلی، علی حسینی سیر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.24 K) | ||
8 | اثر فرآیند مکانیکی بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی و جیره محتوی آن در گوسفند مهربان | |
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، حمیدرضا آریا، خلیل زابلی، علی حسینی سیر، مهناز شادروح | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.44 K) | ||
9 | اثر اوره بر قابلیت هضم دانه گندم بوجاری پرک شده درگوسفند نژاد مهربان | |
حمیدرضا آریا، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، خلیل زابلی، علی حاتمی، نرگس آشوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (478.74 K) | ||
10 | همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro | |
محمد مهدی طباطبائی، بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (491.16 K) | ||
11 | کاربرد خرمای نامرغوب در جیره غذایی بزغاله های در حال رشد تالی هرمزگان | |
فیروز عسکری، محمد مهدی طباطبائی، کامران رضا یزدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.54 K) | ||
12 | مقایسه دو سطح دانه جو و دو منبع ازته بر روی قابلیت هضم مواد مغذی جیره گوسفند مهربان | |
داریوش علیپور، شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حاتمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.62 K) | ||
13 | تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه | |
شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی حاتمی، علی رزاقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.07 K) | ||
14 | بررسی اثر مدت محدودیت خوراک دهی بر رشد جبرانی در بره های کردی (الگوی رشد و خوراک مصرفی) | |
رضا صفری، محمد مهدی طباطبائی، احمد احمدی، منوچهر سوری، علی اصغر ساکی، فاطمه بانکی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) |