نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه در مراحل مختلف رشد در چین دوم شهرستان ساوه | |
بابک یزدی، احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، سعید کاویان | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M | ||
2 | ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم یونجه مزرعه دانشگاه آزاد ساوه در چین اول و دوم در شروع گلدهی | |
بابک یزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 963.81 K | ||
3 | تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم | |
بابک یزدی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، شاهین واعظی، فرخ کفیل زاده، خلیل زابلی، زهرا زمانی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 391.18 K |