| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | مقایسه قابلیت هضم جیره های حاوی سطوح مختلف تفاله خشک پرتقال با کاه غنی شده و کاه معمولی | |
| زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، محمدصادق محبیان، علی حسینی سیر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 364.42 K | ||
| 2 | تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی | |
| محمدصادق محبیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، زهرا زمانی، نرگس آشوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 366.05 K | ||