کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 15

1 تاثیر ساکارز یا نشاسته بر فراسنجه های تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضائی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

2 اثر کودهای نیتروژن و فسفر بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه گلرنگ به روش in situ
فاطمه اصغرزاده، محمدحسن فتحی نسری، محمدعلی بهدانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M

3 تاثیر انواع مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضایی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.34 M

4 نقش حلالیت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای و مکمل آنزیمی در جیره حاوی گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی
میرداریوش شکوری، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 197.74 K

5 تعیین ارزش غذایی محتویات شکمبه خشک شده
امیرحسین رضاخانی، ابولفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.83 M

6 مطالعه ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کاه لوبیا در تغذیه نشخوارکنندگان
شرفعلی میرزایی، رمضانعلی عزیزی، محسن برجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M

7 فنوتیپ هموگلوبین و دامنه طبیعی شاخص های هماتولوژیک گوسفندان نژاد مهربانی
علی اصغر بهاری، مهرداد مهری، جواد رشیدی، زهرا بختیاری، ژیلا زارعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.23 K

8 تاثیر پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای در جیره های نیمه خالص بر ریخت سنجی رودۀ جوجه های گوشتی
میرداریوش شکوری، حسن کرمانشاهی، محسن ملکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 412.69 K

9 تاثیر کاه کلزا عمل آوری شده با سطوح مختلف سود و اوره بر عملکرد بره های نر کردی
علی رضا توسلی نیا، رضا ولی زاده، رضا وکیلی، سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله اصل مقاله 406.46 K

10 تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
بهجت خسروی، کمال شجاعیان، زهرا فیروز کوهی مقدم، ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 429.91 K

11 اثرات سطوح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ارزش غذایی سیلوی سورگوم علوفه ای در هنگام سیلو و بعد از باز کردن سیلو با استفاده از آزمون تولید گاز
مجید سالاری، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مجید ابارهیم پور، محسن رجب زاده نسوان
مشاهده مقاله اصل مقاله 294.56 K

12 مطالعه تاثیر پروبیوتیک برخصوصیات شیمیایی و قابلیت هضم سیلوی ذرت
سمیه برکستان، کمال شجاعیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 435.78 K

13 اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله اصل مقاله 371.71 K

14 اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا
طاهر ینچی، شهریار کارگر، محمد خوروش، غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.53 K

15 بررسی اثر کشت قارچ (فانوریکیت کریزوسپوریم) بر ارزش غذایی باگاس نیشکر
حسن فضائلی، حورا اسد الله خان ولی، بابک بنکدار پور، فرزانه وهاب زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.82 K