صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
15
1
تاثیر ساکارز یا نشاسته بر فراسنجه های تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضائی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.07 M
2
اثر کودهای نیتروژن و فسفر بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه گلرنگ به روش in situ
فاطمه اصغرزاده، محمدحسن فتحی نسری، محمدعلی بهدانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.09 M
3
تاثیر انواع مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضایی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.34 M
4
نقش حلالیت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای و مکمل آنزیمی در جیره حاوی گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی
میرداریوش شکوری، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
197.74 K
5
تعیین ارزش غذایی محتویات شکمبه خشک شده
امیرحسین رضاخانی، ابولفضل عباسی، ناصر تیمور نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.83 M
6
مطالعه ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کاه لوبیا در تغذیه نشخوارکنندگان
شرفعلی میرزایی، رمضانعلی عزیزی، محسن برجی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.12 M
7
فنوتیپ هموگلوبین و دامنه طبیعی شاخص های هماتولوژیک گوسفندان نژاد مهربانی
علی اصغر بهاری، مهرداد مهری، جواد رشیدی، زهرا بختیاری، ژیلا زارعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
366.23 K
8
تاثیر پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای در جیره های نیمه خالص بر ریخت سنجی رودۀ جوجه های گوشتی
میرداریوش شکوری، حسن کرمانشاهی، محسن ملکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
412.69 K
9
تاثیر کاه کلزا عمل آوری شده با سطوح مختلف سود و اوره بر عملکرد بره های نر کردی
علی رضا توسلی نیا، رضا ولی زاده، رضا وکیلی، سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
406.46 K
10
تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
بهجت خسروی، کمال شجاعیان، زهرا فیروز کوهی مقدم، ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
429.91 K
11
اثرات سطوح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ارزش غذایی سیلوی سورگوم علوفه ای در هنگام سیلو و بعد از باز کردن سیلو با استفاده از آزمون تولید گاز
مجید سالاری، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مجید ابارهیم پور، محسن رجب زاده نسوان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
294.56 K
12
مطالعه تاثیر پروبیوتیک برخصوصیات شیمیایی و قابلیت هضم سیلوی ذرت
سمیه برکستان، کمال شجاعیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
435.78 K
13
اثر ارتفاع برداشت بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت تخمیر سیلاژ ذرت ایرانی
مهری ارجمند، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
371.71 K
14
اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا
طاهر ینچی، شهریار کارگر، محمد خوروش، غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.53 K
15
بررسی اثر کشت قارچ (فانوریکیت کریزوسپوریم) بر ارزش غذایی باگاس نیشکر
حسن فضائلی، حورا اسد الله خان ولی، بابک بنکدار پور، فرزانه وهاب زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.82 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه