کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺗﺎزه و ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه دو رﻗﻢ ﺗﺎجﺧﺮوس و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪای ﺑﺮ اﺳﺎس ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎﻟﺺ ﮐﺮﻧﻞ ( CNCPS )
حمید ربانی، سید احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، ﺣﻤﯿﺪ رﺿﺎ ﻣﺤﺠﻮﺑﯽ
مشاهده مقاله اصل مقاله 292.24 K

2 بررسی ترکیبات شیمیایی و تعیین ارزش تغذیه ای دو گونه تاج خروس به عنوان منبع علوفه در مراتع آبگیر استان مازندران
شهره صفاپور، قدرت ا... حیدری، اسد ا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M

3 قابلیت هضم و مصرف اختیاری علوفه سیلو شده تاج خروس
حسن فضائلی، امیر رضا صفایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M

4 مقایسه ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری تاج خروس با ذرت علوفه ای سیلو شده
سعید لطفی، یوسف روزبهان، محمدتقی فیض بخش
مشاهده مقاله اصل مقاله 475.61 K

5 ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
حمید ربانی، احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.81 K