کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺗﺎزه و ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه دو رﻗﻢ ﺗﺎجﺧﺮوس و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪای ﺑﺮ اﺳﺎس ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪرات و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎﻟﺺ ﮐﺮﻧﻞ ( CNCPS )
حمید ربانی، سید احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، ﺣﻤﯿﺪ رﺿﺎ ﻣﺤﺠﻮﺑﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.24 K)

2 بررسی ترکیبات شیمیایی و تعیین ارزش تغذیه ای دو گونه تاج خروس به عنوان منبع علوفه در مراتع آبگیر استان مازندران
شهره صفاپور، قدرت ا... حیدری، اسد ا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

3 قابلیت هضم و مصرف اختیاری علوفه سیلو شده تاج خروس
حسن فضائلی، امیر رضا صفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

4 مقایسه ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری تاج خروس با ذرت علوفه ای سیلو شده
سعید لطفی، یوسف روزبهان، محمدتقی فیض بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.61 K)

5 ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
حمید ربانی، احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.81 K)