صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
93
76
بررسی ترکیب شیمیایی و تغییرات PH در سیلاژ مخلوط یونجه و آتریپلکس ( Atriplex dimorphostegia ) عمل آوری شده با اسید سولفوریک و ملاس چغندر قند
سمیه یوسفی، احمد ریاسی، محمد حسن فتحی، حسین نعیمی پور یونسی، هاله حاجیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (231.7 K)
77
اثرافزودن آنزیم خارج سلولی زایالناز برتولید گاز و خصوصیات تخمیر شکمبه ای کاه جو در شرایط برون تنی
یاسمن احمدی بنکدار، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (264.61 K)
78
تعیین روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده آلی دانه کامل گلرنگ با روش کیسه های نایلونی
حامد امینی پور، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، سعید نجف یار، محمدحسن بابا زاده، محمد طاهر مداح
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (193.52 K)
79
تعیین ترکیبات شیمیایی و فنولی و تولید گاز در شرایط آزمایشگاه برگ های برخی از گیاهان حاوی تانن
امیر مختارپور، عباسعلی ناصریان، فهیمه پورملانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80.05 K)
80
بررسی ترکیبات شیمیایی سرشاخه های گیاه مرتعی کهورک در مراحل مختلف رشد
محمد امین زاده، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، جلیل فرزادمهر، مهدی ناقوس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.2 K)
81
بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.11 K)
82
بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کنجاله پنبه دانه
علی بطحایی، یوسف جعفری آهنگری، حسن یکتا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.85 K)
83
اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.77 K)
84
مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری کاه برخی ارقام و لاین های گندم
مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، ابوالفضل عباسی، ناصر تیمورنژاد، علی مصطفی تهرانی، حسین غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.84 K)
85
ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ
معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.79 K)
86
بررسی اثر خشک کردن بر ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی پوست بادام منطقه خراسان شمالی به روش تولید گاز (in vitro)
محمد صالحی دیندارلو، مصطفی یوسف الهی، حسن کارگر، سید محمدرضا هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.94 K)
87
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز گیاه درمنه (Artemisia fragrand)
مستقیم عزیزپور تپراقلو، اردوان قربانی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، جمال سیف داواتی، جابر شریفی نیارق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.44 K)
88
بررسی اثر قارچ Phanerockaete chrysosporium بر ترکیب شیمیایی قارچ اره صنوبر جهت استفاده در خوراک دام
مهناز بیات، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، معراج شرری، جمال سیف داواتی، مهدی روحانی، محمدجواد عشقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.16 K)
89
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته ی کاه برنج در گوسفند
شیما طیبی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، معصومه شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.42 K)
90
تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز در برگ بادام منطقه خراسان شمالی
مصطفی یوسف الهی، حسن کارگر، محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.79 K)
91
اثر افزودن سطوح مختلف سبوس گندم بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری سیلاژ تفاله مرکبات
مرتضی کردی، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.82 K)
92
تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز میوه درخت کهور جهت استفاده در جیره ی غذایی مرغ
سیروس نوروزی، اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.29 K)
93
پیش بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی ضایعات بوجاری واریته های مختلف گندم بر اساس ترکیب شیمیایی
مژگان مظهری، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.18 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4