صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
7
1
بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف دانه ماشک خام و عمل آوری شده در جیره رشد جوجه های گوشتی
علی تبعیدیان، قربانعلی صادقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
221.76 K
2
تعیین مقادیر انرژی قابل متابولیسم (TMEn ,TME ,AMEn ,AME) و اسید های آمینه (vicia sativa) در تغذیه طیور
کامران رضایزدی، جمال صیف دواتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.09 M
3
اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ
بهروز نجف نژاد، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده، حسن علی عربی، امیر رضا صفائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.09 M
4
تعیین ارزش غذایی علوفه گونه های غالب ماشک مراتع استان کردستان
حمید نمکی، صالح صالحی، رحمن این عباسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.18 M
5
همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro
محمد مهدی طباطبائی، بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
491.16 K
6
گوارش پذیری مواد مغذی جیره های حاوی سطوح مختلف دانه ماشک
امیر ساسان محسنی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی حاتمی، سپیده افروزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
374.04 K
7
ترکیبات ضد تغذیه ای و بخش های مختلف پروتئین دانه های خلر،ماشک و گاودانه (خام و اتوکلاو شده) با استفاده از سیستم کرنل
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.84 K