کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 13 |
|
1 |
|
مطاﻟﻌﻪ اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﺮ ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، ﻏﻠﻈﺖ ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ و ﭘﭙﺘﯿﺪی در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ( RUSITEC ) |
|
امین خضری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 276.27 K
|
|
2 |
|
تاثیر ساکارز یا نشاسته بر فراسنجه های تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز |
|
فرخنده رضائی، محسن دانش مسگران |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.07 M
|
|
3 |
|
استفاده از پسماندهای جانبی مرکبات در تغذیه دام: مقاله مروری |
|
سیدعلی شیرنگی، ایدا قجرزاده، سروش خادمیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 99.29 K
|
|
4 |
|
مقایسه ترکیبات شیمیایی ارقام جو اقلیم های مختلف ایران |
|
عین اله عبدی قزلجه، محسن دانش مسگران، حسن نصیری مقدم، علی وکیلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.19 M
|
|
5 |
|
تزریق منابع کربوهیدرات یا چربی در بعد از شکمبه برعملکرد شیردهی بزهای سانن |
|
مسلم باشتنی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 371.96 K
|
|
6 |
|
بررسی خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و نشاسته ضایعات کارخانه های تولید ماکارونی در شکمبه نشخوارکنندگان با روش کیسه های نایلونی |
|
هادی صدیقی، ناصر ماهری سیس |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 385.54 K
|
|
7 |
|
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری نشاسته ارقام مختلف جو ایران با روش برون تنی |
|
عیناله عبدی قزلجه، محسن دانش مسگران، حسن نصیری مقدم، علی رضا وکیلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 365.37 K
|
|
8 |
|
تأثیر کربوهیدرات های غیر فیبری ( ساکارز و نشاسته) بر مدل first-order ناپدید شدن الیاف غیر محلول در شوینده خنثی در چند ماده خوراکی به صورت in vitro |
|
فرخنده رضائی، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 389.34 K
|
|
9 |
|
بررسی علل بالا بودن ضریب تبدیل غذایی در مزارع مرغ گوشتی در استان کرمانشاه |
|
حسن خمیس آبادی، قاسم پورحسابی، محمد علی موسوی، اکبر یعقوبفر، هوشنگ لطف الهیان، مصومه باقری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.29 M
|
|
10 |
|
تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت بر تخمیر، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پیتیدی در شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین |
|
امین خضری، امید دیانی، محمدرضا محمد آبادی، محسن دانش مسگران، کامران رضا یزدی، محمد مرادی شهر بابک |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 315.47 K
|
|
11 |
|
تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین |
|
امین خضری، محمدرضا محمد آبادی، رضا طهماسبی، کامران رضا یزدی، محمد مرادی شهر بابک، محسن دانش مسگران |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 314.3 K
|
|
12 |
|
تاثیر منابع کربوهیدراته بعنوان محرک تخمیر بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ یونجه |
|
خسرو پارسائی مهر، حمید محمدزاده، علی حسینخانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 467 K
|
|
13 |
|
مطالعه تغییرات ایجاد شده در pH شکمبه و اسیدهای چرب فرار در سیستم شکمبه مصنوعی با استفاده از جیره های دارای سطوح مخنلف ساکارز و نشاسته |
|
امین خزری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 39.86 K
|