کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 13

1 مطاﻟﻌﻪ اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﺮ ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، ﻏﻠﻈﺖ ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ و ﭘﭙﺘﯿﺪی در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ( RUSITEC )
امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.27 K)

2 تاثیر ساکارز یا نشاسته بر فراسنجه های تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضائی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

3 استفاده از پسماندهای جانبی مرکبات در تغذیه دام: مقاله مروری
سیدعلی شیرنگی، ایدا قجرزاده، سروش خادمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.29 K)

4 مقایسه ترکیبات شیمیایی ارقام جو اقلیم های مختلف ایران
عین اله عبدی قزلجه، محسن دانش مسگران، حسن نصیری مقدم، علی وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

5 تزریق منابع کربوهیدرات یا چربی در بعد از شکمبه برعملکرد شیردهی بزهای سانن
مسلم باشتنی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.96 K)

6 بررسی خصوصیات تجزیه پذیری ماده خشک و نشاسته ضایعات کارخانه های تولید ماکارونی در شکمبه نشخوارکنندگان با روش کیسه های نایلونی
هادی صدیقی، ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.54 K)

7 تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری نشاسته ارقام مختلف جو ایران با روش برون تنی
عین‌اله عبدی قزلجه، محسن دانش مسگران، حسن نصیری مقدم، علی رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.37 K)

8 تأثیر کربوهیدرات های غیر فیبری ( ساکارز و نشاسته) بر مدل first-order ناپدید شدن الیاف غیر محلول در شوینده خنثی در چند ماده خوراکی به صورت in vitro
فرخنده رضائی، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.34 K)

9 بررسی علل بالا بودن ضریب تبدیل غذایی در مزارع مرغ گوشتی در استان کرمانشاه
حسن خمیس آبادی، قاسم پورحسابی، محمد علی موسوی، اکبر یعقوبفر، هوشنگ لطف الهیان، مصومه باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

10 تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت بر تخمیر، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پیتیدی در شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری، امید دیانی، محمدرضا محمد آبادی، محسن دانش مسگران، کامران رضا یزدی، محمد مرادی شهر بابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.47 K)

11 تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری، محمدرضا محمد آبادی، رضا طهماسبی، کامران رضا یزدی، محمد مرادی شهر بابک، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.3 K)

12 تاثیر منابع کربوهیدراته بعنوان محرک تخمیر بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ یونجه
خسرو پارسائی مهر، حمید محمدزاده، علی حسینخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467 K)

13 مطالعه تغییرات ایجاد شده در pH شکمبه و اسیدهای چرب فرار در سیستم شکمبه مصنوعی با استفاده از جیره های دارای سطوح مخنلف ساکارز و نشاسته
امین خزری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.86 K)